Нашата мисия

Да помогнем в постигането на мечтите на предприемачи и лидери в частни, публични и социални организации, и да направим техните мечти реалност, за всеобщото благо.

Нашите услуги

Ние правим забавни, динамични, ефективни и успешни тренинг сесии, уебинари, коучинг сесии, консултации. Предлагаме и индивидуална помощ под формата на различни материали, видеа и книги.

Нашите източници

Всички наши услуги са базирани на личния ни опит, както и на информация от Хъбард Мениджмънт Системата.©

Нашият основател

ИДЕАС Интернешънал е създадена от Марк Де Турк през 1994 година.

marc de turckМарк Де Турк е роден в Брюксел на 05/02/1962. Съвсем млад той решава, че иска да стане съветник на лидери и предприемачи. През 1986 година придобива Магистърска степен по Бизнес икономика от Catholic University of Leuven, Белгия.

През 1989 година започва своята кариера в Артур Андерсън Консултинг. През същата година той вече е организационен съветник на топ политици и държавни служители в Белгия, както и съветва различни белгийски институции по въпроси, свързани със стратегически и организационни проблеми.

През 1994 година открива работата на Л. Рон Хъбард и Хъбард Мениджмънт Системата© и става сертифициран консултант-обучител. Марк е обучил повече от 30 000 мениджъри в 20 страни.

Понеже е изучавал много мениджмънт системи, той счита тази за НАЙ-НАПРЕДНИЧАВАТА и НАЙ-ЗАВЪРШЕНАТА мениджмънт система, която познава. За това много скоро, след като става сертифициран Хъбард консултант©, той основава, през 1994 година, собствена практика за обучение и коучинг, базирана на тази система- ИДЕАС.

От 1999 година насам ИДЕАС се разраства значително и днес има различни сътрудници из цяла Европа.

През 2006 година, в световния ден на шефа, ИДЕАС включва програмата „Свободен шеф“ и така става IDEAS FreeBoss.

family

Марк е щастливо женен за Моник Де Клерк.
Те имат дъщеря- Алис и внук- Матео.
Марк и Моник са социално активни като помагат на своята общност в борбата с наркотичните зависимости, както и със съвети за различни проблемни ситуации. За повече информация посетете : www.narconon.be
Искате да разберете повече за Марк? www.marcdeturck.com

Нашите партньори

Darina

Дарина Малеева-Цветанова

Партньор ИДЕАС България.
director@freeboss.eu

Когато завърших образованието си бях изправена пред дилема- да остана в България или да замина в чужбина. Избрах България, защото познавам потенциала и възможностите на нашата страна и исках да помогна за по-добрата им реализация.  Не знаех точно как, но бях сигурна, че е възможно. Днес виждам, че съм била права. Основната мотивация, която намирам за себе си, е, че във всекидневната си работа виждам как Хъбард Мениджмънт Системата помага за развитието на все повече и повече български фирми и съм щастлива, че макар и индиректно, допринасям за подобряването на икономиката на нашата държава.

Верица Мажевска

Партньор ИДЕАС Македония
macedonia@freeboss.eu

Подкрепям целите на ИДЕАС за по-разумна бизнес среда, както и помощта им в задачата за израстване и освобождаване на заетите хора в бизнеса от всекидневните дейности . Технологията, която ИДЕАС използват, е функционална, лесна за приложение и даваща резултати. Бизнес секторът е голяма част от обществото и ако можем да го подобрим, можем да помогнем също и на цялото общество.

anatoli tkachenko

Анатоли Ткатченко

Партньор IDEAS Русия
russia@freeboss.eu

Искам да повлияя на бизнес света около мен. За това е голямо удоволствие да работя с професионалистите от ИДЕАС FreeBoss.

 

_mg_5943Невена Топалова

Младши партньор
pr@freeboss.eu

Работя в ИДЕАС Freeboss като мениджър и обучител. Mоята работа е да ви помогна с информация, за да можем заедно да подобрим и да променим към по-добро бизнес средата около нас. Това е възможно благодарение на изключително точната технология, създадена от Л. Рон Хъбард, която дава решение за всеки проблем- както в  бизнеса, така и в личен план.

 

Нашите асоциирани партньори

kaloyan (1)

Калоян Велинов

Управител на Велинов Инвест
Асоцииран партньор-обучител в ИДЕАС FreeBoss

Имам три основни причини да бъда част от ИДЕАС:.
1. Мисията и продукта, които фирмата предлага, са много търсени от много български мениджъри, лидери и основатели.
2. Основателят на фирмата е ходеща енциклопедия с тонове практически опит и винаги има желание да ти помогне да се подобриш.
3. Обучителната програма е уникална, ОГРОМНО количество информация, която винаги е на разположение.

sergio

Серджо Мазаракис

Управител и основател на Business Coaching Lab

Асоцииран партньор-обучител в ИДЕАС FreeBoss
Наистина ми е много приятно да работя с ИДЕАС и Марк Де Турк. С него сме организирали много семинари в Гърция и имахме много голям успех. Гърците наистина го обичат! Марк има уникален подход на провеждане на семинари и курсове, предавайки ценна информация, която да помогне на собствениците на бизнес да разрастнат своите дейности. Той е страхотен човек, приятел, коуч и сътрудник, и наистина върши работата си със страст.

Борче Манев

Експерт Интернет Маркетинг
Асоцииран партньор ИДЕАС FreeBoss

Работя с ИДЕАС, защото дори след само един семинар, който посетих, успях да видя по-голямата картина, която Марк може да предостави. Също знам, че технологията на Хъбард работи и е безценна.

 

mariejo

Мари-Джо Вос

Експерт-Обучител „Студени обаждания“ в ИДЕАС FreeBoss

kinga

Кинга Сабо

Управител и основател на The Beakon Financial Consultant
Асоцииран партньор на ИДЕАС FreeBoss

 

dk_300_400

Димитри Каизер

Обучител на свободна практика в Русия
Асоцииран партньор на ИДЕАС FreeBoss

 

kamilla

Камила Хаирова

Преводач на свободна практика
Асоцииран партньор на ИДЕАС FreeBoss

n830303949_1371234_275934[1]

Татяна Маркова

Управител и основател на Get Lesson On-Line Academy
Асоцииран партньор ИДЕАС FreeBoss

Нашите сътрудници

Foto

Перформия е международна компания с офиси в 20 страни. Нейният мениджър, Мартин Рено, има повече от 20 години опит в областта на подбора на персонал, специализирайки в употребата на тестове за целите на наемането и повишаването на продуктивността. В нашата практика често използваме тестовете за личностен анализ и проверка на производителността, за лидерски умения, тест за интелигентност, както и много други, за да открием най-добрите кандидати за нашата организация, както и да помогнем на нашите клиенти да наемат продуктивни кадри, които да бъдат актив за тяхната фирма.

Foto

Мисията на Хъбард Колежа по Администрация (HCA) е да ви помогне да постигнете възнаграждаваща и удовлетворяваща кариера. Кариера, която остава свежа и вълнуваща от момента, в който сте решили, че това е нещото, което искате да правите в живота си. Ние искаме да можете да погледнете назад във времето, знаейки, че сте постигнали целите си,  изпълнили сте идеите си, получили сте отплата и сте се забавлявали, докато сте го правили. Независимо дали избирате кариера веднага след завършването на средното си образование и искате университетско образование, или искате да реализирате страстта, която сте се надявали да откриете във вашата кариера, посредством една от нашите Сертифицирани програми за продължаващо образоване ние можем да ви помогнем да направите мечтите си реалност.

Foto

Олером е водеща образователна компания в Украйна. Предлагаме различни обучения както със свои, така и с международни лектори.

m3collegeM3 college организира корпоративни и индивидуални обучения. Можете да избирате в сферата на маркетинг, бизнес и ПР. Вие избирате темата, ние организираме всичко останало. Основната цел е да сме ви полезни. Услугата не трябва само да отговаря на стандартни въпроси, тя трябва да надхвърля вашите очаквания.

bf

Business forward е водеща компания за мениджмънт и консултиране с офиси в цяла Русия.

amazelogo

Amaze е водеща фирма за корпоративни събития в България.