Нашата мисия

Да помогнем в постигането на мечтите на предприемачи и лидери в частни, публични и социални организации, и да направим техните мечти реалност, за всеобщото благо.

Нашите услуги

Ние правим забавни, динамични, ефективни и успешни тренинг сесии, уебинари, коучинг сесии, консултации. Предлагаме и индивидуална помощ под формата на различни материали, видеа и книги.

Нашите източници

Всички наши услуги са базирани на личния ни опит, както и на информация от Хъбард Мениджмънт Системата.©

Нашият основател

ИДЕАС Интернешънал е създадена от Марк Де Турк през 1994 година.

marc de turckМарк Де Турк е роден в Брюксел на 05/02/1962. Съвсем млад той решава, че иска да стане съветник на лидери и предприемачи. През 1986 година придобива Магистърска степен по Бизнес икономика от Catholic University of Leuven, Белгия.

През 1989 година започва своята кариера в Артур Андерсън Консултинг. През същата година той вече е организационен съветник на топ политици и държавни служители в Белгия, както и съветва различни белгийски институции по въпроси, свързани със стратегически и организационни проблеми.

През 1994 година открива работата на Л. Рон Хъбард и Хъбард Мениджмънт Системата© и става сертифициран консултант-обучител. Марк е обучил повече от 30 000 мениджъри в 20 страни.

Понеже е изучавал много мениджмънт системи, той счита тази за НАЙ-НАПРЕДНИЧАВАТА и НАЙ-ЗАВЪРШЕНАТА мениджмънт система, която познава. За това много скоро, след като става сертифициран Хъбард консултант©, той основава, през 1994 година, собствена практика за обучение и коучинг, базирана на тази система- ИДЕАС.

От 1999 година насам ИДЕАС се разраства значително и днес има различни сътрудници из цяла Европа.

През 2006 година, в световния ден на шефа, ИДЕАС включва програмата “Свободен шеф” и така става IDEAS FreeBoss.

family

Марк е щастливо женен за Моник Де Клерк.
Те имат дъщеря- Алис и внук- Матео.
Марк и Моник са социално активни като помагат на своята общност в борбата с наркотичните зависимости, както и със съвети за различни проблемни ситуации. За повече информация посетете : www.narconon.be
Искате да разберете повече за Марк? www.marcdeturck.com

Нашите партньори

Дарина Малеева-Цветанова

Партньор в ИДЕАс България
director@freeboss.eu

Системата за управление на Хъбард и ИДЕАс ми дадоха инструментите, от които се нуждаех, за да подобря и контролирам работата си. Днес стоя пред вас, силно убеден в две неща – няма проблем, с който не мога да се справя и технологията за управление наистина работи (информация от първа ръка).

Моник Де Клерк

Партньор в ИДЕАс България
newgenerationfamilies@gmail.com

Благодарение на изключителната административна технология, ИДЕАс предоставя разрастване, свобода и щастие на собствениците на компании, мениджъри и служители. Да работя в екипа на ИДЕАс и неговия шеф, съпругът ми, е удоволствие и чест. Обичам да помагам и да допринасям за по-добра среда и по-щастливи хора! ИДЕАс ми дава възможност да го постигна!

Верица Мажевска

Партньор ИДЕАс Македония
macedonia@freeboss.eu

Подкрепям целите на ИДЕАс, които са за по-разумна бизнес среда и помагат на бизнес хората да се развиват и да се освободят от ежедневните дейности. Технологията, която IDEAS използва, е функционална, лесна за прилагане и дава резултати. Бизнес секторът е голяма част от обществото и ако успеем да подобрим този сектор, можем да помогнем и на цялото общество.

консултантска обучителна фирмаНевена Топалова

Партньор в ИДЕАс България
pr@freeboss.eu

Моята работа е да ви помогна с информация, за да можем заедно да подобрим бизнес средата, така че да намалим стреса и напрежението и да увеличим удоволствието от работата и управлението на хора, и бизнес етиката. Желанието ми е всеки мениджър да гледа в бъдещето и да има време да планира успехите си, за тази цел използваме технологията предлагана от ИДЕАс.

Симона Георгиева

Мениджър продажби
simona.@freeboss.eu

Считам за привилегия да работя в IDEAS International, oсобено рамо до рамо с такива професионалисти, които сега чувствам като семейство. Сигурна съм, че внедряването на системата за управление на Hubbard може да помогне на всеки бизнес и човек да расте и да бъде най-добрите версии на себе си.

sergioСерджо Мазаракис

CEO & Основател на Бизнес Лаб

Сътрудник

Наистина ми е приятно да работя с IDEAS и Марк Де Турк. Организирахме много семинари в Гърция с Марк с голям успех и гърците наистина го обичат! Марк има уникален начин за предоставяне на обучения, предаване на ценни данни, за да помогне на собствениците на бизнес да разширят дейността си. Той е страхотен човек, приятел, треньор и сътрудник и наистина е пламенен в това, което прави.

Янис Корпетинос

Личностен коуч

Сътрудник

След 15 години опит знам, че бизнесмените, предприемачите и всеки работник, отдаден на работата си, са силните страни на всяко общество. За мен е чест да си сътруднича с ветеран и толкова опитен бизнес треньор като г-н. Марк Де Турк и неговият екип в ИДЕАс Фрибос.

Доминик Бойер

Консултант
Сътрудник

Работя със основателя на IDEAs Freeboss, защото дори от един семинар успях да видя голямата картина зад знанията, които Марк може да предостави. Знам също, че технологията на г-н Хъбард работи и е безценна.

Елица Костова

Личностен Коуч
Елица Костова е визионер, трансформационен коуч, бизнес консултант с международен опит и създател на обучителни програми, спечелили множество награди. Елица работи с предприемачи от Белгия до Дубай като бизнес консултант и обучител.

Николай Шарков

Freelance Trainer.
Free leader – Сътрудник в IDEAS FreeBoss Intl.

n830303949_1371234_275934[1]Татяна Маркова

CEO & Основател на Get Lesson On-Line Academy
Сътрудник в ИДЕАс Интернешънъл

Hubbard College of Administration има за цел да ви помогне да имате полезна и удовлетворяваща кариера, която не искате да приключи. Кариера, която остава толкова свежа и вълнуваща, колкото в момента, в който сте взели решението, че това е, което искате да направите с живота си. Искаме да можете да погледнете назад към живота си, знаейки, че сте постигнали целите си, получили сте награди и сте се чувствали добре правейки всичко това. Независимо дали избирате нова кариера или искате да реализирате страстта, на която се надявахте в кариерата си, чрез някоя от нашите сертифицирани програми за продължаващо образование, ние можем да ви помогнем да превърнете мечтите си в реалността.

bf

Business forward е водеща компания за обучение и консултантска дейност по мениджмънт и има офиси в цяла Русия.

ИДЕАс е партньор на НИК Академия, които доставят решения за фермери.

ИДЕАс е спонсор на New Generation Families, които помагат за бъдещето на семействата, като провеждат обучения, консултации, личностен коучинг и специализирана помощ.