Нашата мисия

Да помогнем в постигането на мечтите на предприемачи и лидери в частни, публични и социални организации, и да направим техните мечти реалност, за всеобщото благо.

Нашите услуги

Ние правим забавни, динамични, ефективни и успешни тренинг сесии, уебинари, коучинг сесии, консултации. Предлагаме и индивидуална помощ под формата на различни материали, видеа и книги.

Нашите източници

Всички наши услуги са базирани на личния ни опит, както и на информация от Хъбард Мениджмънт Системата.©

Нашият основател

ИДЕАС Интернешънал е създадена от Марк Де Турк през 1994 година.

marc de turckМарк Де Турк е роден в Брюксел на 05/02/1962. Съвсем млад той решава, че иска да стане съветник на лидери и предприемачи. През 1986 година придобива Магистърска степен по Бизнес икономика от Catholic University of Leuven, Белгия.

През 1989 година започва своята кариера в Артур Андерсън Консултинг. През същата година той вече е организационен съветник на топ политици и държавни служители в Белгия, както и съветва различни белгийски институции по въпроси, свързани със стратегически и организационни проблеми.

През 1994 година открива работата на Л. Рон Хъбард и Хъбард Мениджмънт Системата© и става сертифициран консултант-обучител. Марк е обучил повече от 30 000 мениджъри в 20 страни.

Понеже е изучавал много мениджмънт системи, той счита тази за НАЙ-НАПРЕДНИЧАВАТА и НАЙ-ЗАВЪРШЕНАТА мениджмънт система, която познава. За това много скоро, след като става сертифициран Хъбард консултант©, той основава, през 1994 година, собствена практика за обучение и коучинг, базирана на тази система- ИДЕАС.

От 1999 година насам ИДЕАС се разраства значително и днес има различни сътрудници из цяла Европа.

През 2006 година, в световния ден на шефа, ИДЕАС включва програмата „Свободен шеф“ и така става IDEAS FreeBoss.

family

 
 
Марк е щастливо женен за Моник Де Клерк.
Те имат дъщеря- Алис и внук- Матео.
Марк и Моник са социално активни като помагат на своята общност в борбата с наркотичните зависимости, както и със съвети за различни проблемни ситуации. За повече информация посетете : www.narconon.be
Искате да разберете повече за Марк? www.marcdeturck.com

Нашите партньори

Дарина Малеева-Цветанова

Партньор в IDEAs Bulgaria.
director@freeboss.eu
Системата за управление на Хъбард и IDEAS ми дадоха инструментите, от които имах нужда, за да подобря и контролирам работата си. Днес стоя пред вас, силно убедена в две неща – няма проблем, с който не мога да се справя и технологията за управление наистина работи (информация от първа ръка).

Моник Де Клерк

Партньор в IDEAs Bulgaria.
newgenerationfamilies@gmail.com

Благодарение на изключителната административна технология, IDEAS осигурява разразстване, свобода и щастие на собствениците на компании, мениджърите и работниците. За мен е удоволствие и чест да работя с екипа на IDEAS и неговия шеф, моя съпруг. Обичам да помагам, за да допринеса за по-добра среда и по-щастливи хора! IDEAs ми дава възможност да го постигна!

Мариян Илиевски

Партньор за IDEAs Macedonia
macedonia@freeboss.eu
Подкрепям целите на IDEAs, които са за по-разумна бизнес среда и помагат на бизнесмените да се развиват и да се освободят от ежедневните дейности. Технологията, която IDEAS използва е функционална, лесна за прилагане и дава резултати.

consulting training companyНевена Топалова

Партньор IDEAS Bulgaria
nevenatop85@gmail.com
Моята работа е да ви помагам с информация, за да можем да подобрим и променим към добро бизнес средата заедно. Това се случва благодарение на изключително прецизна технология, създадена от г-н Хъбард, която предоставя решение на всеки проблем, както в бизнеса, така и в личен план.

sergio

Сержо Мазаракис

Изпълнителен Директор и основател на Business Lab, Партньор в IDEAs

Наистина ми е приятно да работя с IDEAS и Марк Де Турк. Организирахме много семинари в Гърция с Марк де Турк с голям успех и гърците наистина го обичат! Maрк има уникален начин за провеждане на обучения и семинари, съобщавайки ценни данни, за да помогне на собствениците на бизнес да разширят дейността си. Той е страхотен човек, приятел, треньор и сътрудник и наистина е отдаден на това, което прави.

Мариана Илиева

Учител

Като учител  вярвам във възможностите на всяко дете. По тази причина търся нови подходи и методологии, с които да постигна по-добър успех в работата си. В своята практиката избрах да работя за формиране на умения за учене, като част от компетентност „Личностна компетентност, социална компетентност и компетентности за учене“. Технологията на обучение на Хъбард може да бъде прилагана още от ранна детска възраст и в широк възрастов диапазон. Получените знания се характеризират с устойчивост и приложение през целия живот.   

Христина Шарлопова

Преводач
Партньор IDEAS FreeBoss Intl.

Красимир Савов

Обучител
Партньор в IDEAS FreeBoss Intl.

Hristiana Illieva

Marketing Executive
Associate Partner IDEAS FreeBoss Intl.

 

Thola Dludla

Executive Director IDEAS South Africa North
Associate Partner IDEAS FreeBoss Intl.

Performia е международна компания, с офиси в 20 страни и много други в процес. Г-н Мартен Рунов е работил в областта на наемането на кадри повече от 20 години, като е специализиран в използването на тестове с цел наемане и повишаване на производителността в една компания. Ние използваме анализ на личността и проверка на ефективността често, но също така и много други тестове като индекс на лидерство, IQ тест и т.н., за да намерим най-добрите кандидати, които да помогнат на нашите клиенти да наемат продуктивни хора, които ще бъдат активи на компанията.
 
 
 
 
HCA има за мисия да ви помогне да имате възнаграждаваща и удовлетворяваща кариера, която не искате да прекратите. Кариера, която остава толкова свежа и вълнуваща като момента, в който сте взели решението, че това искате да правите в живота си. Искаме да можете да погледнете назад към живота си, знаейки, че сте постигнали целите си, изпълнили плана си, получили сте наградите си и сте прекарали страхотно, правейки го. Независимо дали избирате кариера, след като сте завършили гимназия, и искате да получите диплома за сътрудник или искате да реализирате страстта, на която сте се надявали в кариерата си чрез една от нашите сертификационни програми за продължаващо обучение, ние можем да ви помогнем да превърнете мечтите си в реалност.
 
 

ИДЕАС е партньор на Списание Български предприемачи.
BEM е ВОДЕЩОТО бизнес списание, което обединява предприемачи, инвеститори и водещи бизнеси.

 
IDEAS е партньор на NIK academy, които предоставят решения за фермери.
 
IDEAS е спонсор на New Generation Families, фондация, която се грижи за бъдещето на семействата чрез обучение, коучинг и консултации.

 

 
IDEAS е партньор на Advanced Vision. Лидерът в решенията за ИТ сигурност.