Нашата мисия

Да помогнем в постигането на мечтите на предприемачи и лидери в частни, публични и социални организации, и да направим техните мечти реалност, за всеобщото благо.

Нашите услуги

Ние правим забавни, динамични, ефективни и успешни тренинг сесии, уебинари, коучинг сесии, консултации. Предлагаме и индивидуална помощ под формата на различни материали, видеа и книги.

Нашите източници

Всички наши услуги са базирани на личния ни опит, както и на информация от Хъбард Мениджмънт Системата.©

Нашият основател

ИДЕАС Интернешънал е създадена от Марк Де Турк през 1994 година.

marc de turckМарк Де Турк е роден в Брюксел на 05/02/1962. Съвсем млад той решава, че иска да стане съветник на лидери и предприемачи. През 1986 година придобива Магистърска степен по Бизнес икономика от Catholic University of Leuven, Белгия.

През 1989 година започва своята кариера в Артур Андерсън Консултинг. През същата година той вече е организационен съветник на топ политици и държавни служители в Белгия, както и съветва различни белгийски институции по въпроси, свързани със стратегически и организационни проблеми.

През 1994 година открива работата на Л. Рон Хъбард и Хъбард Мениджмънт Системата© и става сертифициран консултант-обучител. Марк е обучил повече от 30 000 мениджъри в 20 страни.

Понеже е изучавал много мениджмънт системи, той счита тази за НАЙ-НАПРЕДНИЧАВАТА и НАЙ-ЗАВЪРШЕНАТА мениджмънт система, която познава. За това много скоро, след като става сертифициран Хъбард консултант©, той основава, през 1994 година, собствена практика за обучение и коучинг, базирана на тази система- ИДЕАС.

От 1999 година насам ИДЕАС се разраства значително и днес има различни сътрудници из цяла Европа.

През 2006 година, в световния ден на шефа, ИДЕАС включва програмата „Свободен шеф“ и така става IDEAS FreeBoss.

family

 
 
Марк е щастливо женен за Моник Де Клерк.
Те имат дъщеря- Алис и внук- Матео.
Марк и Моник са социално активни като помагат на своята общност в борбата с наркотичните зависимости, както и със съвети за различни проблемни ситуации. За повече информация посетете : www.narconon.be
Искате да разберете повече за Марк? www.marcdeturck.com
 

Нашите Партньори

Дарина Малеева-Цветанова

Партньор IDEAs България.
director@freeboss.eu
Системата за управление на Hubbard и IDEAS FreeBoss ми дадоха инструментите, от които се нуждаех, за да подобря и контролирам по-добре работата си. Днес стоя пред вас силно убедена в две неща – няма проблем, с който да не мога да се справя и Технологията за управление наистина работи (информация от първа ръка).

Monique De Clerck

Партньор в IDEAs Bulgaria.
newgenerationfamilies@gmail.com

Благодарение на изключителната административна технология, IDEAS FreeBoss осигурява разрастване, свобода и щастие на собствениците на компании, мениджърите и работниците. Да работя с екипа на IDEAs FreeBoss и основателя, моя съпруг, е удоволствие и чест. Обичам да помагам, за да допринеса за по-добра среда и по-щастливи хора! IDEAs ми дава възможност да го постигна!

Лили Каменова

Професионален Дианетичен Одитор Life Improvement Coach 

Дианетиката се справи завинаги с едно сериозно състояние, което имах в живота си. Оттогава мисията ми е да помагам на хората в личния им живот

Невена Топалова

Партньор IDEAs FreeBoss България
contact@freeboss.eu
Моята работа е да ви помагам с информация, за да можем заедно да подобрим и променим за добро бизнес средата. Това се случва благодарение на изключително прецизната мениджмънт технология, създадена от г-н Л.Рон Хъбард, която предоставя решение на всеки проблем, в бизнеса и в личен план.

Владимир Чугунов

Професионален Дианетичен Одитор Life Improvement Coach 
Сътрудинк IDEAS Freeboss Intl.

Христиана Шарлопова

Професионален преводач
Сътрудник IDEAS FreeBoss Intl.

Христиана Илиева

Маркетинг Мениджър
Сътрудник IDEAS FreeBoss Intl.

Кате Борисова

ПP Мениджър IDEAS 
Сътрудник IDEAS FreeBoss Intl.

Hui Ching (Emily) Huang

Представител IDEAS Taiwan
Сътрудник IDEAS FreeBoss .

Красимир Савов

Обучител продажби
Сътрудник IDEAS FreeBoss.

 
 
Performia е международна компания с офиси в 20 държави и много други в процес на разработка. Г-н Мартен Руноу работи в областта на наемането и подбора повече от 20 години, специализирайки се в използването на тестове за целите на наемането и повишаване на производителността в една компания. Често използваме анализ на личността и проверка на ефективността, но също така и много други тестове като индекс на лидерство, тест за интелигентност и други., за да намерим най-добрите кандидати, които ще бъдат активи за компанията.
 
 
 
 
HCA има за мисия да ви помогне да имате възнаграждаваща и удовлетворяваща кариера, която не искате да прекратявате. Кариера, която остава толкова свежа и вълнуваща, колкото и момента, в който сте взели решението, че това е, което искате да правите с живота си. Искаме да можете да погледнете назад към живота си, знаейки, че сте постигнали целите си, изпълнили целта си, получили сте наградите си и сте си прекарали страхотно, докато го правите. Независимо дали избирате кариера, току-що завършила гимназията, и искате да придобиете диплома за сътрудник или искате да реализирате страстта, на която сте се надявали в кариерата си, чрез една от нашите програми за сертификати за продължаващо обучение, ние можем да ви помогнем да превърнете мечтите си в реалност.
 
 

IDEAS е партньор на списание Български Предприемач.
BEM е ВОДЕЩОТО бизнес списание, което обединява предприемачи и инвеститори.

IDEAS е партньор на НИК академия, доставяйки решения на фермерите.
 
IDEAS е спонсор на New Generation Families, като се грижи за бъдещето на семействата чрез предоставяне на обучение, консултации, личен коучинг .

IDEAS е партньор на Advanced Vision, лидер в решенията за IT сигурност.