Какво казаха за нас участници в наши обучения

16 юли 2013   •   няма коментари   
Какво казаха за нас участници в наши обучения

Здравейте приятели,

Решихме да помолим за обратна връзка някои от участниците в нашите обучения.

Попитахме ги защо избраха да дойдат на обучение при нас, как сме им помогнали и какво могат да използват след това в своята работа.

Това са част от отговорите, които получихме:

Иван Велков е председател на управителния съвет на Национално Сдружение Недвижими имоти – представителнaта браншова организация на компаниите опериращи с недвижими имоти в България. Сдружението е създадено през 1992 г. като организация с нестопанска цел.

„ Дойдох на обучението IDEAs International с основната цел да се запозная на практика с процеса и атмосферата на обучението, за да планираме бъдещи съвместни или специализирани такива за мои колеги и членове на нашата браншова асоциация. Фактор бе и това, че съм имал възможността да се запозная с персонално обучителите и фирмата ви предварително и бях убеден, че така ще съчетая приятното с полезното.

Обучението ми помогна с това, че темите ме вълнуват от години и с интерес сравнявах и откривах нови гледни точки към решенията на познати проблеми, както с това, че доказа нуждите от непрекъснатото и профилактичното обучение и споделяне.“

Лиляна Плугарова е мениджър на „Партньорът Плугаров“, част от TCS България, изключителен представител на продуктите на ТЕННАНТ за България. Фирмата е на българския пазар от 1993 година.

„Проявих интерес за обучението , защото имах трудности при воденето на бизнес разговори по телефона и уговарянето на срещи с клиенти.

Сега вече след семинара ми е по-лесно, благодарение на Вас, разбира се.

Всичко от обучението ми е полезно и ще използвам съветите Ви за бъдеще. Важно е да уважавам хората , с които работя и разговарям, и да бъда в настоящето.

Розалия Ангелова се занимава рекламата, визията и стила на фирма Милкана ООД. Дружеството се занимава с производство на стъклопакети, производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, външни ролетни щори и капаци, обработка на стъкло и монтаж на стъклени паравани, душкабини и витрини, монтаж на алуминиеви и стъклени парапети. Предлага и монтира охранителни ролетки, портални врати, гаражни и промишлени врати, широка гама вътрешни щори, тенти и сенници, интериорни врати от стъкло, както и от ламиниран MDF.

„Решихме да използваме вашите услуги, първо за да подобрим мотивацията и комуникацията на служителите си, и второ за да създадем някакъв ред в организацията.

Първото обучение ни помогна да предценим по-добре личностните качества на нашите служители. Надявам се да е повлияло положително и на тях и това да се отрази  на развитието на фирмата като цяло.

Всичко беше полезно и предполагам, че всеки е запомнил по нещо, което ще използва на практика.

Лично за мен ми помогна да стана по-уверена, „да бъда в сегашно време“.
В работата мога да използвам владеенето и познаването на емоциите, техниките за водене на преговори.

Татяна Петрова изпълнява функциите на Ръководител Учебен център в Оптикс АД. Създадена през 1998 г. като 100% частно дружество, фирмата е специализирана в конструирането и производството на оптични, оптикомеханични и оптикоелектронни възли и изделия с военно и гражданско предназначение. Фирмата извършва целия производствен процес – от проектиране и реализиране на прототипи до серийно производство на елементи, възли и уреди.

Проведеното в нашата фирма обучение на  тема Ефективна комуникация и предотвратяване на конфликти беше интересно и занимателно.

Научените и обяснените различни понятия и въпроси от професионалисти по тези тема, смятам, че ще помогнат на нас за подобряване на комуникация по време на работния процес, овладяване на ситуациите, което ще допренесе за по-висок краен резултат в дейността на фирмата.

Благодарим за провеждане на обучението!„

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.