Какво казаха за нас участници в наши обучения

16 юли 2013   •   няма коментари   
Какво казаха за нас участници в наши обучения

Здравейте приятели,

Решихме да помолим за обратна връзка някои от участниците в нашите обучения.

Попитахме ги защо избраха да дойдат на обучение при нас, как сме им помогнали и какво могат да използват след това в своята работа.

Това са част от отговорите, които получихме:

Иван Велков е председател на управителния съвет на Национално Сдружение Недвижими имоти – представителнaта браншова организация на компаниите опериращи с недвижими имоти в България. Сдружението е създадено през 1992 г. като организация с нестопанска цел.

„ Дойдох на обучението IDEAs International с основната цел да се запозная на практика с процеса и атмосферата на обучението, за да планираме бъдещи съвместни или специализирани такива за мои колеги и членове на нашата браншова асоциация. Фактор бе и това, че съм имал възможността да се запозная с персонално обучителите и фирмата ви предварително и бях убеден, че така ще съчетая приятното с полезното.

Обучението ми помогна с това, че темите ме вълнуват от години и с интерес сравнявах и откривах нови гледни точки към решенията на познати проблеми, както с това, че доказа нуждите от непрекъснатото и профилактичното обучение и споделяне.“

Лиляна Плугарова е мениджър на „Партньорът Плугаров“, част от TCS България, изключителен представител на продуктите на ТЕННАНТ за България. Фирмата е на българския пазар от 1993 година.

„Проявих интерес за обучението , защото имах трудности при воденето на бизнес разговори по телефона и уговарянето на срещи с клиенти.

Сега вече след семинара ми е по-лесно, благодарение на Вас, разбира се.

Всичко от обучението ми е полезно и ще използвам съветите Ви за бъдеще. Важно е да уважавам хората , с които работя и разговарям, и да бъда в настоящето.

Розалия Ангелова се занимава рекламата, визията и стила на фирма Милкана ООД. Дружеството се занимава с производство на стъклопакети, производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, външни ролетни щори и капаци, обработка на стъкло и монтаж на стъклени паравани, душкабини и витрини, монтаж на алуминиеви и стъклени парапети. Предлага и монтира охранителни ролетки, портални врати, гаражни и промишлени врати, широка гама вътрешни щори, тенти и сенници, интериорни врати от стъкло, както и от ламиниран MDF.

„Решихме да използваме вашите услуги, първо за да подобрим мотивацията и комуникацията на служителите си, и второ за да създадем някакъв ред в организацията.

Първото обучение ни помогна да предценим по-добре личностните качества на нашите служители. Надявам се да е повлияло положително и на тях и това да се отрази  на развитието на фирмата като цяло.

Всичко беше полезно и предполагам, че всеки е запомнил по нещо, което ще използва на практика.

Лично за мен ми помогна да стана по-уверена, „да бъда в сегашно време“.
В работата мога да използвам владеенето и познаването на емоциите, техниките за водене на преговори.

Татяна Петрова изпълнява функциите на Ръководител Учебен център в Оптикс АД. Създадена през 1998 г. като 100% частно дружество, фирмата е специализирана в конструирането и производството на оптични, оптикомеханични и оптикоелектронни възли и изделия с военно и гражданско предназначение. Фирмата извършва целия производствен процес – от проектиране и реализиране на прототипи до серийно производство на елементи, възли и уреди.

Проведеното в нашата фирма обучение на  тема Ефективна комуникация и предотвратяване на конфликти беше интересно и занимателно.

Научените и обяснените различни понятия и въпроси от професионалисти по тези тема, смятам, че ще помогнат на нас за подобряване на комуникация по време на работния процес, овладяване на ситуациите, което ще допренесе за по-висок краен резултат в дейността на фирмата.

Благодарим за провеждане на обучението!„

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.