Освободете се от проблемите на Вашата фирма!

 

Вие:

Не сте сами! 

Нещо може да се направи!

 

На база дългогодишната ни работа с над 1000 български ръководители на фирми разбрахме, че повечето от собствениците и управители на бизнес са невероятни специалисти в сферата си на дейност, но, започнали да градят своята фирма стъпка по стъпка, са пропуснали да развият основни умения за ръководене и  затова се “справят” в движение по най-добрия начин, който виждат.

През тези години успяхме да дефинираме основните трудности, които тези хора – вие – срещате, и създадохме, с много любов, тази специална програма, за да ви помогнем да се справите с тях, да изградите една организация с практични и ефективни инструменти, за да освободите вашето време и да можете да заемете основната си функция – да планирате развитието и разрастването на бизнеса си.

 

ПРОГРАМА “СВОБОДЕН ШЕФ”

Програмата включва:

 

1. Еднодневно обучение “Свободен шеф”

След това обучение ще знаете:

Дати на провеждане: 15ти януари 2020г

 

2. Еднодневно обучение “Стратегически организационни умения”

След това обучение ще знаете:

Дати на провеждане:  11ти декември 2019г

 

3. Еднодневно обучение “Формули за успех”

След това обучение ще знаете:

Дати на провеждане: 28ми ноември 2019г

 

Всички еднодневни обучения са с продължителност от 10 до 18 часа, провеждат се в група, в хотел Метрополитън в гр.София и включват материали, презентация, видео от обучението, кафе-паузи и обяд.

 

4. Индивидуален Тест за анализ на личностния потенциал

Въпросник, който анализира кои са силните Ви страни и кои са тези характеристики, върху които е добре да работите, за да реализирате пълния си потенциал.

 

5. Индивидуална проследяваща консултация

с продължителност 3 часа, по време на която ще се уверим, че можете да приложите на практика всички получени инструменти, за да може бизнеса Ви да върви “САМО НАГОРЕ“.

Вижте обратна връзка, която получихме след участие в програмата “Свободен шеф”:

Общата стойност на всички обучения, заплащани отделно, е 1959лв без ДДС.

За да направим всички тези инструменти максимално достъпни за Вас, направихме много специална цена за цялата програма с 25% отстъпка – 1469лв без ДДС.

Black Friday оферта до 29.11.2019: 1028лв без ДДС.

Цената включва присъствено участие в три целодневни обучения в група, индивидуален тест за анализ на личностния потенциал и индивидуална 3 часова работна сесия/консултация.

Лектор и консултант е Марк Де Турк, който има повече от 20 годишен практичен опит в бизнеса. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 2000 фирми да подобрят своята работа, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

Така че нямате повече оправдание!

Освободете се от проблемите на Вашата работа!

 

Хайде, първата стъпка към успеха е доста лесна:

 

Регистрирайте се СЕГА! 

  1. задължително поле
  2. задължително поле
  3. задължително поле
  4. задължително поле
  5. задължително поле
  6. задължително поле
  7. задължително поле
  8. задължително поле
  9. задължително поле
 

© 2018 Бизнес тренинги и обучения от IDEAs България – Консултиране, тренинги, обучения по мениджмънт, ефективна организация и стратегически продажби.
*Уважаеми дами и господа моля имайте предвид, че при подаване на регистрационната форма за участие в семинарите, организирани от ИДЕАс България, ние разчитаме на Вашата коректност. Отказ от участие се приема до 10 дни преди обучението, в противен случай се заплаща 30% от таксата за семинара като логистични разходи.
**Уведомяваме Ви, че при подаване на регистрационната форма системата автоматично Ви регистрира за получаване на нашия бюлетин.
*** Повече информация за това как съхраняваме и обработваме Вашите лични данни можете да видите тук: http://freeboss.bg/gdpr/