Разбери кой е човекът зад маската!

Наемате нови служители, разпределяте им задължения и след това харчите спестеното време. Замислете се – колко пъти на ден спирате работа, за да разрешите някой „пожар“ между хората си? Колко често завършвате работния ден с мисълта: „Този ​​човек заблуди ли ме?“, или „Защо този прави толкова много грешки?“, или „Колко време трябва да отделям, за да запазя мира между тези хора?“

Всички нови служители (както и някои стари) могат да създадат проблеми, но не всички от тях осигуряват явна полза за Вашата компания.

А колко пъти наехте нов служител, който изглежда супер подходящ по време на процеса по наемане, само за да разберете няколко седмици (ако имате късмет) или месеци по-късно истинската му личност и сте си казвали „О, Боже, само ако знаех по-рано!”.

Не е тайна, че начинът, по който виждате човек отвън, рядко е същият като този, който откривате отвътре.

Но служителите ви вече няма да са загадка за вас, когато видите резултатите им от личностния тест EXEC-U-TEST.

Въпреки че личността на човек може да изглежда донякъде „сложна тема“, тя определено може да бъде разбрана. И е страхотна идея да я разберете по-задълбочено, защото тогава работата със служителите обикновено става много по-лесна.

Можете да използвате този тест по два начина:

За наемане

Знаете, че всяка позиция се нуждае от малко по-различен набор от личностни характеристики, които ще доведат до стабилни резултати с лекота, ако се използват по най-добрия възможен начин. Например, тестът разкрива дали вашият търговец ще позволи неразумни отстъпки или ще продаде на най-високата цена. Ще знаете със сигурност дали вашият финансов мениджър играе зад гърба Ви и дали можете да разчитате на стабилността на директор производство.

За оценка на настоящите служители

От само себе си се разбира, че работата по подобряването на екипа ще върне стойност за фирмата Ви. Екипът обаче се състои от индивиди, така че е ясно, че ако подобрите индивида, целият екип ще се подобри. Освен това, ако не познавате потенциала на вашия екип – тоест всеки индивид в него – и по-скоро гадаете какво би било добре за екипа, съдейки по само няколко от служителите, тогава опитът Ви да подобрите екипа може бъде силно неефективен.

Когато инвестирате пари и време в нещо, подготовката винаги е добра идея.
С помощта на тест, който ви казва от какво наистина се нуждае всеки човек, ефектите са хиляди пъти по-добри. Няма да е нужно на по-късен етап да се занимавате с факта, че половината от екипа са недоволни от съдържанието на обучението. Вместо това ще се окажете с много по-мотивиран екип.

Нашата цел е да служим на бизнес общността с практическа и полезна информация за хората, работещи в тяхната компания, да оценим производителността, личността, мотивацията и знанията на човека, за да работите с продуктивни хора с добро намерение и по този начин да увеличим стойността и цялостното разширяване на тези фирми.

Колко ще Ви струва да разберете кой е истинският човек, който седи пред Вас, зад социалната маска?

-> Цената на 1бр тест (до 10бр) е 190лв без ДДС.

-> Цената на 1бр тест (от 11 до 20бр) е 150лв без ДДС.

-> Цената на 1бр тест (над 21бр) е 110лв без ДДС.

Този тест добавя още едно измерение към точността и полезността, с която можете да оцените настоящите и бъдещите си служители.

Свържи се с нас сега!

    Your name(required)

    Your Email(required)

    Your message