Научете се как да сърфирате по вълната към успеха!

 

Скъпи управители и/или търговци,

МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО!

 

Всеки търговец иска да постига месечните си цели.

Всеки мениджър иска екипът му непрекъснато да расте, да се развива и да надхвърля месечните и годишните цели и очаквания!

За да уленсим търсенето Ви и помогнем, по-бързо и с по-малко главоболия, да стигнете там, където искате, събрахме всички основни и най-ефективни инструменти за продажби, водене на преговори и проследяване на резултатите на едно място:

 

програма „Търговец със супер сили“

Програмата включва:

1. Еднодневно обучение в група „9 тайни за нарастващи продажби“

След обучението ще знаете как можете да обърнете всеки низходящ резултат и да го направите възходящ, възходящия да подсилите, за да имате ясен план, с точни стъки, чрез които да проследявате Вашите продажби и да се разраствате.

Дати на провеждане (по избор): 31ви май / 24ти юли / 27ми септември

 

2. Еднодневно обучение в група „Трите тайни на най-добрите търговци в света“

След обучението ще знаете какво прави точно ВАС различни, от всички останали търговци и как да използвате това лично убеждение в продажбите.

Ще знаете как да контролирате по позитивен начин емоциите – Вашите лични и тези на клиента Ви, за да го доведете до по-високо ниво на разбиране, където може да се случи продажба.

И ще знаете кои са точните стъпки на продажбата с доверие, за да можете да повишите успеха си по време на преговори с поне 30% и то по начин, по който накрая и Вие, и Вашия клиент да се чувствате победители.

Дати на провеждане (по избор): 28ми юни / 28ми август / 30ти октомври

 

3. Еднодневно обучение в група „Работещи методи за откриване на нови пазари“

В резултат на обучението ще можете да мислите „извън кутияте“ – т.е ще знаете как да откривате нови възможности и пазари, където да продавате продуктите/услугите си с по-малка или незначителна конкуренция.

Дата на провеждане: 16ти август

 

Всички еднодневни обучения са с продължителност от 10 до 18 часа, провеждат се в група, в хотел Метрополитън в гр.София и включват материали, презентация, видео от обучението, кафе-паузи и обяд.

4. Индивидуален тест за Анализ на личностния потенциал

Въпросник, който анализира кои са силните Ви страни, къде имате пропуски и къде трябва да търсите подобрение, за да можете да достигнете ПЪЛНИЯ си потенциал.

5. Индивидуална проследяваща консултация

С продължителност 3 часа, по време на която ще се уверим, че можете да приложите на практика всички получени инструменти, за да може резултатите Ви да вървят “САМО НАГОРЕ“.

Вижте обратна връзка, която получихме от наши клиенти:

Общата стойност на всички обучения, заплащани отделно, е 1770лв без ДДС.

За да направим всички тези инструменти максимално достъпни за Вас, направихме много специална цена за цялата програма с 25% отстъпка – 1328лв без ДДС.

Цената включва присъствено участие в три целодневни обучения, индивидуален тест за бизнес анализ и индивидуална 3 часова работна сесия/консултация.

Лектор и консултант е Марк Де Турк, който има повече от 20 годишен практичен опит в бизнеса. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 2000 фирми да подобрят своята работа, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

Така че нямате повече оправдание!

Станете самурай в продажбите!

Хайде, първата стъпка към успеха е доста лесна:

Регистрирайте се СЕГА! 

 1. задължително поле
 2. задължително поле
 3. задължително поле
 4. задължително поле
 5. задължително поле
 6. задължително поле
 7. задължително поле
 8. задължително поле
 9. задължително поле
 10. задължително поле
 11. задължително поле
 

© 2018 Бизнес тренинги и обучения от IDEAs България – Консултиране, тренинги, обучения по мениджмънт, ефективна организация и стратегически продажби.
*Уважаеми дами и господа моля имайте предвид, че при подаване на регистрационната форма за участие в семинарите, организирани от ИДЕАс България, ние разчитаме на Вашата коректност. Отказ от участие се приема до 10 дни преди обучението, в противен случай се заплаща 30% от таксата за семинара като логистични разходи.
**Уведомяваме Ви, че при подаване на регистрационната форма системата автоматично Ви регистрира за получаване на нашия бюлетин.
*** Повече информация за това как съхраняваме и обработваме Вашите лични данни можете да видите тук: http://freeboss.bg/gdpr/