Основната Причина Една Връзка Да Се Разпада

6 юли 2018   •   няма коментари   
Основната Причина Една Връзка Да Се Разпада

Разпад в отношенията и унищожаване на любовта. Кой е виновен?

Понякога дори комуникацията не ни помага в отношенията с партньора и със семейството ни. Във всяка статия, курс и от всеки ментор можете да чуете, че комуникацията е в основата на щастливите отношения. И това е самата истина, но преди комуникацията има един съществен фактор, който е отговорен за това ти и половинката да не “мелите заедно”. Защо се разпада една връзка?what is the main reason for not lasting relationship

На всеки се е случвало да се обеснява, но, вместо да получи разбиране, да си остане с чувството “аз какво казах, а то как се прие”. В този случай хората обикновено обобщават провала на връзката си с изречението “не бяхме на една вълна”. Така е ! Ами близо сме до отговора на загадката. Не че обвиняваме вълната, но може би нещата щеха да са по-розови, ако си бяхте избрали партньор на вашата вълна.

Трябва да има някакво съответствие на интелект и разум между партньорите, за да имат успешена връзка или брак

Партньорите, които са на един и същи емоционален тон (вълна) имат бъдеще. Но какво се случва, ако единият е по-бърз, заинтересован от живота и весел, а другият по-муден и апатичен? Ситуацията ще стане непоносима за бързия партньор и нещастна и жалка за бавния. Разбира се, апатичният няма да възприема по същия начин комуникацията на ентусиаста и постигане на разбирателство ще е много трудно. От емоционалния тон зависят и целите на човека, както и целият му мироглед.

Има много лесни начини чрез които да се определи дали партньорът или бъдещият такъв е на нашата вълна. Както има и начин да не се влияем негативно от различното емоционално тоново ниво на другия и да постигнем разбиране въпреки това различие.

Разбира се има още две основни причини, но тази описана тук е в началото на истинксото ЗАЩО.

 

Кои са начините, които споменахме, и какви са решенията, ще даде Моник Де Клерк на семинара за постигане на хармония в отношенията – “Любов, емоции и връзки” 

 

Следвайте ни във Facebook

Етикети:, , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.