Подарък, който си заслужава?

12 декември 2018   •   няма коментари   
Подарък, който си заслужава?

Здравейте!

Понеже остават броени дни до празниците реших да Ви пиша, понеже имате възможност да направите подарък, който наистина си заслужава.

Напоследък е доста модерен този въпрос – коя е най-добрата инвестиция? Или в какво си заслужава да влагаме средства и време?

Според нас най-добрата инвестиция е тази в развитието – нашето собствено и на хората около нас. Времената са такива, че, ако не се развиваме непрекъснато вероятността да ни задмине някой, който го прави, е много голяма.

За това се чудехме с какво точно можем да сме Ви от добавена стойност тази година и решихме да Ви предложим нещо скандално – вместо подаръци тази година да подарите знание!

Как?

Планираме доста разнообразни отворени семинари следващата година – от „Свободен шеф“, през лидерски умения, продажби, комуникация, подбор и оценка на служители, до детективски умения за ръководители, а следващата година ще имаме доста нови теми. До края на годината имаме специално пакетно предложение за участия в отворени семинари, на който да идвате Вие или да изпращате когото решите, докато не се изчерпат заплатените участия.

Както знаете стандартната цена за ранно записвсване за един семинар е 290лв без ДДС.

Но ако заявите пакет от 5 участия до края на тази година цената за едно ще бъде 247лв без ДДС (1235лв за пакета, вместо 1450лв). 

Или пък, но това е за най-силните от Вас, ако заявите 10 участия, отново до края на 2018г, цената за едно участие ще е 232лв без ДДС (или 2320лв за пакета, вместо 2900лв).

Подарете подарък, който наистина си заслужава!

Подарете знание и развитие!

 1. задължително поле
 2. задължително поле
 3. задължително поле
 4. задължително поле
 5. задължително поле
 6. задължително поле
 7. задължително поле
 8. задължително поле
 9. задължително поле
 10. задължително поле
 11. задължително поле
 

Весели празници от целия ни екип!

 

© 2018 Бизнес тренинги и обучения от IDEAs България – Консултиране, тренинги, обучения по мениджмънт, ефективна организация и стратегически продажби.
*Уважаеми дами и господа моля имайте предвид, че при подаване на регистрационната форма за участие в семинарите, организирани от ИДЕАс България, ние разчитаме на Вашата коректност. Отказ от участие се приема до 10 дни преди обучението, в противен случай се заплаща 30% от таксата за семинара като логистични разходи.
**Уведомяваме Ви, че при подаване на регистрационната форма системата автоматично Ви регистрира за получаване на нашия бюлетин.
*** Повече информация за това как съхраняваме и обработваме Вашите лични данни можете да видите тук: http://freeboss.bg/gdpr/

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.