Зарежда Събития

« Всички Събития

Необикновени Комуникационни Упражнения, Които Ще Променят Живота Ти (Тридневен Курс)

28 юни @ 10:00 am - 30 юни @ 6:00 pm

Дай ми 3 дни и аз ще те направя чародей в общуването

Скъпи приятели,

 • Знаете ли, че 80% процента от ефективността на Вашата компания и Вашите лични резултати зависят от бързината и коректността на комуникацията?

 • Спомнете си само колко Време и енергия загубихте последният път, когато трябваше да доизяснявате недоразумение с клиент или колега!

 • Според последните проучвания стресът на работното място се дължи основно на проблеми в общуването между хората!

 • Представете си, че владеете до съвършенство законите на комуникацията и във всяка една ситуация сте силни и уверени! Представете си, че печелите в преговорите и оставате приятели с другата страна! Би било страхотно, нали?

Ако ти си:

 • Шеф, който има проблем с това, че служителите му не комуникират правилно;

 • Търговец, на който му е трудно да убеждава клиентите и да води преговори;

 • Служител на рецепция, който трябва да се справя с негативни емоции;

 • Или мениджър, който е уморен от неразбирането на околните (служители И семейство) и иска да контролира комуникацията около себе си;

 • Презентатор или просто човек, който е неуверен, уплашен, или пък изнеревен и неконтолируем в „напечени ситуации“ на общуване.

 • Човек, който иска да не се афектира от конфликтна ситуация, а иска да запази личната си устойчивост, за да я разреши

 

Спри да губиш време и пари в лоша комуникация! Нещо може да се направи! Комуникацията е процес, който има собствени закони и формула!

Програма на курса:

1-ви ден- принципите на истинското РАЗБИРАНЕ между хората – тренинг сесия:

 •  Четирите вируса в мисленето при комуникация: Негативни мнения; Фикс Идеи; Слухове; „Аз знам по принцип всичко“

В следствие човек става податлив и генерира 4 вируса в мисленето при комуникация, които му пречат да предаде правилно информацията и да покаже правотата на идеята си на останалите хора.

 • Тонова скала на Емоциите– Как да познаваме и контролираме емоцията на човека срещу нас; – Как да комуникираме във всяка ситуация, без да сме ефект от негативната комуникация; – Как да привеждаме хората срещу нас и себе си в нива, където има рационалност, разбиране и възможност за съгласия.

 • Триъгълникът на РАЗБИРАНЕТО -АРК  (Афинитет/Реалност / Комуникация) – Формула за изграждане на разбиране, без което е невъзможно постигане на съгласие и дълготрайно и работещо споразумение.

 • Единствената по уникалност Комуникационна Формула–  Формулата за осъществяване на Истинска комуникация; Принцип за разтопяване на ледовете – Интересен /Заинтригуван;

 • Законът на третата страна- Анатомия на конфликтите

 • Ти можеш да бъдеш прав – Висша комуникация- Изкуството да се види правотата в другата страна, без човек да се лишава от своята собствена. Умението да се предава информация, с която другата страна да е съгласна, без да се чувства победена.

 • Адмирация – Универсалният „разтворител” на негативното отношение и постигане на съгласие и разбиране.

2ри ден – НЕОБИКНОВЕНИ УПРАЖНЕНИЯ Коучинг сесия:

Комуникационни упражнения с нарастваща степен на трудност в 8 фази: 

Фаза 1 – „Присъствие в сегашния момент със затворени очи”. Ако човек не се научи  просто да Присъства в началото на КАКВАТО и да е комуникация, той няма да може  правилно да я започне.

Фаза 2 – „Присъствие в сегащния момент (Кон-фронтиране) с отворени очи” – Изгражда  се способност на комуникиращия да се чувства комфортно пред лицето на който и да е  събеседник – Липсата на умение за истинско конфронтиране е бариера за всяко  общуване и ОСОБЕНО при негативното общуване. 

Фаза 3 – „Преследване на бика” – Постигане на умение да се седи пред някого, без да  се реагира на каквото и другата страна да прави или казва – позитивно или негативно. 

Фаза 4 „Довеждане на съобщение до другия” – Придобиване на умение да се отправя  съобщение до слушателя и той да го разбере. 

 

3-ти ден НЕОБИКНОВЕНИ УПРАЖНЕНИЯ- Коучинг сесия

Фаза 5 – „Потвърждение” – Придобиване на умение за даване на пълно и завършено  потвърждение, за да може другата страна да се почувства удовлетворена от факта, че е  получила и разбрала съобщението и че няма нужда да го повтаря. 

Фаза 6 – „Полу-повърждение” – Придобиване на умение да се насърчава някого да  продължи да говори. 

Фаза 7 – „Получаване отговор на въпрос” – Придобиване на умение за получаване на  ясен и точен отговор на въпрос. 

Фаза 8 – „Справяне ” – Изграждане на умение за справяне с възражения,  коментари, критики, проблемни ситуации и продължаване на разговора до желания край. 

 

Краен резултат: 

 1. Да сте в състояние да конфронтирате и контролирате всякакъв тип комуникация;

 2. Постигнато по-високо оперативно ниво; 

 3. По-добър контрол върху комуникацията с хората около Вас; 

 4. Повишена стабилност в трудна и натоварена обстановка; 

 5. По-добро разбиране на Вашите идеи, задачи, заповеди и съвети от страна на  хората и постигане на умение как хората да бъдат по-заинтригувани от тях; 

 6. Подобрено умение за неутрализиране на негативната комуникация и  негативните емоции и способност човек да не е афектиран от тях; 

 7. Запазване на добро психическо състояние дори след дълга работа с различни типове  трудни хора и в критични ситуации.

 

Запиши се на тридневния комуникационен курс, който гарантирано ще улесни живота ти

 

Кога: 28-ми, 29-ти и 30-ти юни (петък, събота и неделя)

Къде: гр.София, хотел Метрополитън. Заради изцяло практическата насоченост на работилницата участието е единствено присъствено.

Цена: 1475лв. без ДДС за един участник  (цената включва материали, всеки ден две кафе паузи и обяд, възможност за нетуъркинг).

➡ Отстъпка от цената:

5% за ранно записване до 10 дни преди датата на провеждане (1401лв. без ДДС)

30% за двама участници от една и съща фирма (1961лв. без ДДС )

За повече информация и записване: 0879 532 628

*Всички упражнения се правят по двойки, затова силно препоръчваме да се запишете двама души, за да имате партньор за изпълнението, когото познавате.

 

Мнения на участници

Вижте или прочетете ⬇️ мненията на участниците

“По време на трите дни намерих напълно нови методи и начини за комуникация. Неща, на които не съм обръщал внимание или с които не съм знаел как да се справя. Тренинга ме научи как да забелязвам малките неща, които правят комуникацията много по-лесна. Благодаря ви!” – Мениджър, ПР агенция, България

“Научих как да виждам неща, които на пръв поглед изглеждат прости и очевидни, но съм ги занемарявал.”  – Мениджър иновации, фирма за производство на пшеница и торове, Белгия

“Дойдох на семинара без очаквания, но съм впечатлен от  обучението на Марк Де Турк. Всичко беше поднесено по увлекателен, жив, завладяващ начин. Определено провокира моя интерес и желанието ми да науча повече за емоциите и тяхното успешно приложение във всички аспекти на живота. За мен беше удоволствие да посетя този семинар и да се уча от човек, който е превърнал работата си в изкуство. Препоръчвам го на всеки, който иска да научи нещо полезно докато се забавлява!” -Адвокат, правна кантора, България

“Научих много интересни начини как по-добре да разбирам другите участници в комуникационния процес- колеги, приятели, членове на семейството. Упражненията, които правихме, ще бъдат полезни в бъдещи проблемни ситуации в комуникации, когато ще имам нужда да запазя спокойствие и да овладея емоциите.” – Счетоводител, фирма за инвестиции, България

 

Обучители: 

Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 1000 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

Дарина Малеева-Цветанова е коуч, сертифициран супервайзор и консултант. Последните десет години работи с мисия – да помогне на българския бизнес да расте и да бъде по-успешен, защото знае, че истинската положителна промяна в света започва от там – фирмите са тези, които променят икономиката към по-добро, а заедно с това идва и промяната за всеки един човек.

Групата е ограничена до максимум 10 двойки!

Побързайте и запазете своето място СЕГА!

 1. задължително поле
 2. въведете валиден имейл
 3. задължително поле
 4. задължително поле
 5. задължително поле
 6. задължително поле
 7. задължително поле
 8. задължително поле
 9. задължително поле
 10. задължително поле
 11. задължително поле
 

© 2017 Бизнес тренинги и обучения от IDEAs България – Консултиране, тренинги, обучения по мениджмънт, ефективна организация и стратегически продажби.
*Уважаеми дами и господа моля имайте предвид, че при подаване на регистрационната форма за участие в семинарите, организирани от ИДЕАс България, ние разчитаме на Вашата коректност. Отказ от участие се приема до 10 дни преди обучението, в противен случай се заплаща 30% от таксата за семинара като логистични разходи.

Детайли

Начало:
28 юни @ 10:00 am
Край:
30 юни @ 6:00 pm
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:

Място

Hotel Metropolitan
64 bul. Tzarigradsko shose
София, Bulgaria
+ Google Map