EXEC-U TEST* Тест за анализ и оценка на личностния потенциал

16 юни 2011   •   1 comment   

Този тест измерва Вашите способности и затруднения в различни сфери на Вашия професионален и личен живот. Вие ще откриете какво Ви спира да реализирате Вашия пълен потенциал и дали Вашият живот е в хармония с това, което Вие наистина сте и искате.

Той също така дава възможност да се види какъв вид обучение или подготовка биха били най-подходящи за Вас. Собственици, управители, мениджъри и специалисти „Човешки ресурси“ могат да използват Теста за:

-Вътрешен одит на персонала – за да се види реалният потенциал и таланти на съответните служители и как да им се помогне, за да бъдат още по-ефикасни. Тесът също така показва кой е най-подходящ да бъде промотиран на по-висока длъжност;

-При подбор – дали кандитатът е подходящ за дадената позиция, какво може да се очаква от него в бъдеще, и как той може най-ефективно да бъде ръководен.

Тестът измерва следните характеристики: стабилност, реално емоционално състояние, уравновесеност, увереност, активност, стремеж за постигане на цели, отговорност, коректна преценка, афинитет, комуникация. Всяка една от тези характеристики дава много информация за личността. Но още по-важни са комбинациите между отделните характеристики, които вече дават истинската картина на личността и какво може да се очаква от нея в бъдеще.

Тестът се състои от 200 въпроса, на които се отговаря с « Да », « Може би » или « Не », и може да се попълва онлайн или на хартия.

Тестът е един великолепен инструмент в лични и групови коучинг сесии, тъй като с прецизност може да се види как най-ефикасно да се помогне на съответния участник / участници в коучинг сесиите.

Резултатите от теста се получават от консултант на ИДЕАс, който може да Ви даде цялата информация и поелзни съвети.

Обадете се сега и попитайте за цена! 02/9623984

*EXEC-U TEST е запазена марка на световно известната шведската компания за подбор и вътрешен одит на персонала PERFORMIA, с която IDEAS работи в партньорство.
*Уважаеми дами и господа, молим да имате предвид, че при подаване на заявка за попълване на теста системата автоматично Ви записва за получаване на нашия електронен бюлетин

One comment

  1. Силвия Въжарова
    posted on май 12, 2015 at 11:27 PM

    Интересно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.