• как се учи

  Разширен курс „Основно ръководство за учене“

  лв.720.00

  Разходите за доставка не са включени

  Със или без висше образование, никога не е късно да подобрите ситуацията, в която се намирате!

   

  Трябва ли да подобрите уменията си или да научите нови, за да бъдете по-щастливи или успешни?

   

  Нещо МОЖЕ да се направи!

   

  Можете да промените нещата с нашия разширен курс „Основно ръководство за учене“!

   

  Бъдещият успех зависи от способността на човек бързо да научава и усвоява информация за своята позиция, за новите технологии и много повече! Подходящ за всички служители, разширеният курс „Основно ръководство за учене“ обяснява трите бариери при учене и как да се справите с тях, за да можете бързо да разберете и приложите информацията. Защото се нуждаете от способността да прилагате всичко, което изучавате, за да можете да правите това, което искате в живота си.

  Завършвайки разширения курс „Основно ръководство за проучване“, ще получите най-важните инструменти за изучаване с разбиране, така че наистина да можете да приложите информацията!

   

  Чели ли сте някога страница на края на която оставате с празнота за това, за което става въпрос в нея? И дори когато я прочетете отново, да не можете да схванете?

  Ако ви се е случвало сте се сблъскали с една от трите бариери при учене, които разглеждаме в този курс, който може да ви помогне да подобрите концентрацията си, да подобрите способността си да учите, да се насладите на това, което изучавате, и да го приложите на практика.

  Животът е процес на обучение. Ако не знаете как да се научите, как можете да живеете? Получете необходимите умения, за да отворите вратата към ученето и към живота. С разширения курс „Основно ръководство за учене“ ще се получи!

  achieving goals in management

  Курсът включва:

  • – Курсовата книга „Основно ръководство за учене“ 

  • – 16 часа работа на живо или онлайн със сертифициран супервайзър, който ще ви помага и ще ви води през упражненията, задачите и практическите упражнения. 

  Замисли се – през целия процес на обучение, който си преминал, някой някога научил ли те е как се учи?

   

  Не чакай повече!

   

  КУПИ СЕГА!