Как да приведем в действие закона за привличането?

12 декември 2020   •   няма коментари   
Как да приведем в действие закона за привличането?

От няколко години много се наслушахме и начетохме по темата за закона на привличането и позитивното мислене. Много хора дори си мислят, че ако всеки ден си повтарят някакви позитивни мисли, докато се намират в неблагоприятни условия, ще се случи магия и всичко ще се оправи. Звучи много хубаво, за да е истина. Макар, че едно е е сигурно – определено е по-добре да си позитивен, отколкото негативен, но това е друга тема.

В бизнеса, приятели, магията се случва само ако предприемеш точните стъпки в точното време.

Най-голямата болест на мениджъра – безплатно обучение

Ако приходът ти е тръгнал стремглаво надолу, това което трябва да направиш е да реорганизираш неефективните навици, твоите и на екипа си, да поемеш контрола в свои ръце, докато приходът започне да се движи нагоре и да приложиш строга дисциплина. Да, това е част от формулата в състояние на опасност. И работи безотказно, доказано от много мениджъри.

Обаче ако прилагаш тази формула, когато не си в такова състояние, положението пак ще излезе извън контрол, защото за всяко състояние си има конкретни стъпки.

Така че закона за привличането работи, когато си разумен и правиш каквото трябва в точното време. Разбери точните формули за всяко състояние в бизнеса и живота. Ще научиш кои формули и кога да бъдат приложени, за да постигаш успех с увереност.

Безплатен Тест


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.