Знаете ли как да разпознавате и контролирате емоциите?

Емоционалната интелигентност е способността да идентифицирате и управлявате собствените си емоции, както и емоциите на хората около вас.

Научете как емоциите оформят вашите мисли и действия, така че да имате по-добър контрол върху поведението си.

Колкото по-наясно сте с емоциите, толкова по-добре ще разбирате себе си и другите, ще подобрите комуникативните си умения и ще изградите по-силни и пълноценни взаимоотношения.

Знаете ли, че различните емоции водят до различни действия?

Емоциите имат две цели: Мисълта, чрез емоции, се опитва да спре действие, собствено или чуждо. Мисълта чрез емоции се опитва да започне действие, свое или чуждо. Гневът например е опит да се спре действието на някой друг.

Ако сте мениджър и някой, от екипа ви, се ядосва – той ще се опита да спре работата ви или работата на другите. Не искате ли да знаете как да се държите с този служител?

Ако сте търговец и клиентът ви е ядосан, той се опитва да ви спре с гнева си. Не искате ли да знаете как да се справите с ядосани клиенти?

Страхът е опит да се започне собствено действие – да се избяга.

🟠 Как да се справите с емоциите на колегите си?

🟠 Афектират ли Ви емоциите на екипа?

🟠 Защо общуването с някои хора е като „песен“, а с други е сякаш сте на бойното поле?

🟠 Знаете ли на кого можете да се доверите и на кого не?

🟠 Как да се справите с емоциите на клиенти и проспекти?

🟠 Можете ли да контролирате емоциите си и тези на другите?

🟠 Искате ли лесно да разбирате хората и те Вас?

🟠 Може би понякога се ядосвате, но не знаете защо?

Знанието за емоционалната интелигентност е важно качество за бизнес лидери, мениджъри, HR и търговци.

Ако сте мениджър, тези знания ще повишат самосъзнанието ви и ще ви отворят очите за вашия екип, а понякога дори могат да спасят бизнеса ви. В това видео обучение ще видите как да раздвижите хората с емоции. Защото мотивацията и емоциите са свързани.

emotions in business

Ще научите как да контролирате емоциите си, за да избегнете негативни дългосрочни ефекти и да не взимате импулсивни и небрежни решения

Ако сте търговец, знанието за емоциите ще ви спести време, нерви и дори може да накара клиента Ви да купи от Вас. И най-важното нещо за търговците -чрез емоциите ще разбрете как да не бъдете негативно повлиян от емоцията на клиента, когато говорите с него по тлефона или в среща.

Животът е пълен с емоции и Вие или ги контролирате или те конролират Вас и Вие се превръщате в емоционална марионетка.

Как да погледнете през маската на хората и как да се предпазите от техните емоции?

Как да контролираме емоцията, така че човекът да бъде издигнат до положителната емоция, където неговите/нейните, компетентност, самочувствие, честност и комуникация се увеличават.

Kакво казват хората за нашите обучения:

За мен обучението беше много интересно, до голяма степен „ми отвори очите“ за причините, поради които хората се държат по определен начин.

M.K.HR Директор

Това е изключително вълнуващо! Научих полезни неща не само в моя бизнес, но и в личния си живот. Силно препоръчвам това обучение..

Иван Минков

Много съм доволен, всяко обучение на Марк е много полезно. IDEAs FreeBoss са професионалисти.

Ивелина Димитрова, Търговски мениджър

Уникален сам по себе си, много полезен, когато работите с хора. Използвам това в работата си и за себе си.

Ивелин Марков, Мениджър

Познаването на скалата на емоционалните тонове е много впечатляващо. И е толкова вярно, че ако колегите ви не са в емоциите, това ви засяга, особено когато сте мениджър. Познаването на емоционалната скала е превантивен механизъм. Благодаря ти!

Александър, собственик на бизнес

Много се радвам, че попаднах на обучението на Марк, научих много полезни неща, които прилагам навсякъде. Вашият успех е гарантиран с Marc De Turck.

Румен Спасов, Генарелен Директов Albena Tour

Има много инструменти за обучение относно емоциите, но този е уникален, защото е математически прецизен. Емоции, обяснени с примери от реалния живот. Емоции, представени по ясна и лесна за запомняне тонална скала с точни числа, техния ефект върху човека, работата му, комуникация, правилна оценка и честност.


Хората с висока емоционална интелигентност по -лесно създават и поддържат междуличностни отношения и се вписват по-добре в групови дейности. Те разбират по-добре себе си, което има положителен ефект върху управлението на стреса, и е по-малко вероятно да страдат от депресия.


Можете да гледате видео с емоционална интелигентност навсякъде и по всяко време. Видеото е със субтитри на български език.

За повече информация и записване: 0879 532 628

Обучител: Марк де Турк*

как да стана добър мениджър

Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 800 компании в България да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

ВЗЕМИ ДОСТЪП ДО ВИДЕО ОБУЧЕНИЕТО. Това видео ще ти даде точно знание за емоциите. Цена: 296лв. 120лв.

© 2017 Бизнес тренинги и обучения от IDEAs България – Консултиране, тренинги, обучения по мениджмънт, ефективна организация и стратегически продажби.