В Кого Се Вслушваш и Как Това Определя Бъдещето Ти?

21 март 2018   •   няма коментари   
В Кого Се Вслушваш и Как Това Определя Бъдещето Ти?

Много хора се обръщат към приятели за съвет, когато достигнат до момент на взимане на решение. Те се лутат между „ще го направя“и „по-добре не“.Допитването до съветите на различни хора понякога може да се окаже голям капан за твоето бъдеще

Има различни хора – приятелите, които те подкрепят; приятелите, които ти завиждат; твоите неприятели и хора с мисленето на средната класа.

Днес ще разгледаме хората с мисленето на средна класа.

Когато за първи път чух това определение „мислене на средната класа“ си казах: „Ужас, това съм аз!“.

Хъбард мениджмънт системата обяснява много добре как този начин на мислене влияе на бизнеса.

Много от нас са възпитани с идеята, че да имаш покрив над главата си, дрехи, храна, както и да можеш да си позволиш екскурзия веднъж в годината, е задоволително и достатъчно. Толкова задоволително, че не е нужно да работиш много, за да си осигуриш богатство и големи постижения. Това мислене на средната класа ни възпира да използваме пълния си потенциал, за да постигнем мечтите си.

Ако си търговец, но имаш тази умствена настройка, в един момент ще спреш да търсиш нови клиенти. Защо? Защото с тези, които имаш, ситуацията за теб е относително добра. Но пазарът се променя всеки ден и това, което днес е достатъчно, няма да бъде достатъчно утре.

Човекът с мислене на средната класа е приятелят ти, който те съветва „По-добре си стой на сигурната работа!; Бъди благодарен, че имаш собствен апартамент!; Много големи мечти имаш, не мечтай чак толкова!; Имаш всичко, от което се нуждаеш, защо ти е повече?“.

Но всички тези съвети са продиктувани от страх. А страхът с нищо не е от полза на човека.

 

Ако искаш да разбереш повече за това как можеш да постигаш по-високи резултати и да превърнеш мечтите си в реалност, виж ТУК

 

Следвайни във Facebook

Етикети:, , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.