Как една малка компания постига възходящи резултати въпреки COVID-19?

27 декември 2020   •   няма коментари   
Как една малка компания постига възходящи резултати въпреки COVID-19?

По време на пандемията експерт по отопление стартира нов бизнес, който се разраства благодарение на Мениджмънт Системата Хъбард ©.

От 7 години г-н Явор Въртинков търси инструменти , които да му помогнат в организирането и в управлението на екипи. Посещавал е много бизнес обучения и е чел различни книги за мениджъри, но така и не е намерил приложими и решения.

За щастие, през януари 2020 г. той получава имейл с покана да присъства на трилогията FreeBoss. Поредица от 3 семинара по Мениджмънт Системата на Hubbard ©. Семинарите отвориха очите на Явор и той приложи данните незабавно в своята дейност с успех.

В същото време осъзнал, че партньорът, с когото работил не е насочен към разрастване на бизнеса. Затова решил, преди пандемията и с помощта на IDEAS FreeBoss, да изпълни бизнес целите си сам.

Решението не бе взето лесно, но след като разгледа всички последствия заедно с г-н Марк Де Турк и неговата колежка Дарина Малеева, той уверено започва бизнеса си и го развива- Blast Team.

Monthly Margin

Явор обяснява, че Мениджмънт Системата на Hubbard © и нейният модел на административно ноу-хау му дават сигурност и гарантират разразстване в бизнеса.
През септември тази година той получи престижния Модел на Административно Ноу-Хау от президента WISE © (www.wise.org). WISE е организация с нестопанска цел, групираща целия бизнес, който работи със системата за управление, разработена от L. Ron Hubbard. © Всяка година тя дава награда на онези бизнесмени, които са постигнали разрастване и просперитет следвайки нейната система.


Той е първият български бизнесмен получил тази награда.

Оттогава Явор споделя, че системата за управление на Hubbard © е ЕДИНСТВЕНАТА ПЪЛНО РАБОТЕЩА СИСТЕМА за бизнеса, която може да гарантира развитие.

Ето защо наскоро той реши да стане член на WISE и активно споделя успехите си.

Научи коя е най-голямата болест на мениджъра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.