Комуникационни упражнения, които ще променят живота ти!

7 септември 2021   •   няма коментари   
Комуникационни упражнения, които ще променят живота ти!

Проучвания сочат, че работещите отделят между 70 и 85 процента от времето си в общуване с ръководители, колеги, подчинени, клиенти, външни партньори и т.н. Мениджърите осъществяват главните си функции – планиране, координиране, ръководене и контролиране – чрез пряка комуникация.

И не е тайна, че лошата комуникация е пагубна за вашата организация, но ще се изненадате от мащаба на вредите, които може да нанесе. Според “The Poor Cost of Communications” (Лошата цена на комуникацията), изследване, цитирано от Society of Human Resource Management (SHRM), “анкета сред 400 фирми с по 100 000 служители всяка докладва средна загуба от 62,4 милиона щ.д. годишно на фирма поради неадекватна комуникация със и между служителите”. И макар Вашата фирма да е едва частица от размера на фирмите, включени в анкетата, Вие не сте имунизирани срещу ефектите от неефективните комуникации.

С Марк направихме едно видео, което се надявам да Ви е полезно 🙂

Развитието на съвременнoто управление е немислимо без уменията за ефективно общуване. От управлението на човешките ресурси до реакцията в кризисни ситуации ефективната комуникация е в основата на ценностите и интересите на ръководството на всяка компания.

Понеже помолих някои участниците в предходните издания да ми помогнат да Ви дам повече реалност какви са ползите, които ще получите ако се включите, вижте какво казаха те (съветвам Ви да изгледате видеата до край):

Кога: 17-ти, 18-ти и 19-ти септември (петък, събота и неделя)

Къде: гр.София, хотел Метрополитън. Заради изцяло практическата насоченост на работилницата участието е единствено присъствено.

Цена: 1250лв. без ДДС за един участник  (цената включва тест за анализ на личностния потенциал, книжка “Общуване”, материали, всеки ден две кафе паузи и обяд, възможност за нетуъркинг)

➡ Отстъпка от цената:

15% за ранно записване до 10 дни преди датата на провеждане (1062лв. без ДДС)

20% за двама участници от една и съща фирма (1670лв без ДДС )

За повече информация и записване: 0879 532 628

*Всички упражнения се правят по двойки, затова силно препоръчваме да се запишете двама души, за да имате партньор за изпълнението, когото познавате.

Защо да хабите нерви и усилия, като има много по-лесен начин?

Запишете се сега!

 1. задължително поле
 2. задължително поле
 3. задължително поле
 4. задължително поле
 5. задължително поле
 6. задължително поле
 7. задължително поле
 8. задължително поле
 9. задължително поле
 10. задължително поле
 11. задължително поле
 

Етикети:, , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.