Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

МАСТЪР АКАДЕМИЯ „ЕФЕКТИВНИ ПРОДАЖБИ“

15 февруари 2019 @ 10:00 am - 14 март 2019 @ 6:00 pm

успех в бизнеса

МАСТЪР АКАДЕМИЯ ЕФЕКТИВНИ ПРОДАЖБИ

 

Здравейте, приятели!

Поради големия интерес по време на първото издание на мастър академията решихме отново да организираме поредицата от обучения, свързана с подбор, мотивация, управление на търговски екипи, повишаване и разрастване на продажбените резултати и завършена система от инструменти и техники, чрез които да станете изградите силен колектив от хора, сигурни в себе си и продукта/услугата, която представяте на конкурентния пазар.

Всички знаем, че колкото повече продажби реализира една фирма, толкова по-силна и стабилна е тя, за това разработихме новата мастър академия в три основни модула, чрез които да имате правилните инструменти, с които да гарантирате стабилно разрастване – както на продажбите, така и на организацията си.

 

„Ефективни продажби“ ще се проведе на 15ти февруари 2019г. В него ще говорим за основните „съставки“, които всеки търговец трябва да притежава, за да бъде успешен:

 • ЛИЧНО УБЕЖДЕНИЕ

 • Справяне с различните емоции на отсрещата страна – апатия, страх, антагонизъм, прикрита враждебност и др.

 • Техники, чрез които да открие кои са истинските възражения, да се справи с тях и да затвори продажбата.

Повече информация за програмата можете да видите ТУК

 

„Как да създадете търговски екип със супер сили“ ще се проведе на 1ви март 2019г и ще даде основните инструменти, чрез които:

 • Да наемете ПРАВИЛНИТЕ хора за Вашия търговски екип – такива, ориентирани към резултати.

 • Начини да създадете само-мотивация във всеки един от вашите търговци, за да могат да поддържат скоростта и желанието си за работа

 • Как да управлявате по правилен начин Вашия търговски екип, за да могат хората Ви да растат и да се развиват

Повече информация за програмата можете да видите ТУК

 

„9 тайни за нарастващи продажби“ ще се проведе на 15ти март 2019г и в него ще Ви дадем ключа към успеха и дългосрочното разрастване. Основно ще говорим за:

 • Точни стъпки (формули), чрез които да обърнете всеки низходящ резултат и да го превърнете във възходящ

 • Формули, чрез които да засилите всеки растящ резултат, за да го доведете до още по-високи стойности

 • Конкретни мерки (формули), чрез които да гарантирате дългосрочното оцеляване и развитие на Вашата фирма

Повече информация можете да видите ТУК

 

Специалната цена за Мастър Академия Ефективни Продажи (трите модула) е 770лв без ДДС и е валидна до 13.02.2019г!

* Участниците в целодневния семинар получават сертификат за успешно преминат курс по „академия за Ефективни продажби” по стандарт на Модел на Административно Ноу-Хау и Хъбърд Мениджмънт Система, по които работят над 120 000 компании в цял свят (най-големите от които Cisco Systems, HP, Toyota, Nissan, Asseptica, IMS и други).
** С цел двойно въздействие всички обучения на ИДЕАс се водят на български и английски език
*** Семинарът е изцяло практически насочен и още на следващия ден можете да започнете да прилагате получените инструменти, за това съветваме да има поне по двама души от една фирма.

Предупреждаваме Ви, че този Мастър клас не е за хора със слаби нерви, а е единствено за най-смелите от Вас, които са сериозни в намерението си да достигнат нови висини в продажбите!

ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА!

(ако Ви стиска)

 1. задължително поле
 2. задължително поле
 3. задължително поле
 4. задължително поле
 5. задължително поле
 6. задължително поле
 7. задължително поле
 8. задължително поле
 9. задължително поле
 10. задължително поле
 11. задължително поле
 

© 2018 Бизнес тренинги и обучения от IDEAs България – Консултиране, тренинги, обучения по мениджмънт, ефективна организация и стратегически продажби.
*Уважаеми дами и господа моля имайте предвид, че при подаване на регистрационната форма за участие в семинарите, организирани от ИДЕАс България, ние разчитаме на Вашата коректност. Отказ от участие се приема до 10 дни преди обучението, в противен случай се заплаща 30% от таксата за семинара като логистични разходи.
**Уведомяваме Ви, че при подаване на регистрационната форма системата автоматично Ви регистрира за получаване на нашия бюлетин.
*** Повече информация за това как съхраняваме и обработваме Вашите лични данни можете да видите тук: http://freeboss.bg/gdpr/

Детайли

Начало:
15 февруари 2019 @ 10:00 am
Край:
14 март 2019 @ 6:00 pm
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, ,