Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

Контролът в мениджмънта

20 януари 2023 @ 10:00 am - 22 януари 2023 @ 5:00 pm

контрол_на_бизнеса

След като са изготвени стратегии и са направени планове, основната задача на ръководителя е да гарантира, че тези планове се изпълняват – направи го възможно с добър контрол!

Доброто управление не се случва случайно. Тъй като твоят бизнес се разраства и ежедневната организация става все по-сложна, „лошият“ или липсващият контрол може да доведе до катастрофа на дейността. При управлението на хората контролът е от решаващо значение, за да сте сигурни, че процесите и системите работят ефективно във вашата организация.

Ако всички твои служители винаги правеха най-доброто за организацията, нямаше да е необходим контрол – а вероятно дори нямаше да трябва и мениджмънт. Но реалността е, че хората ти понякога не могат или не желаят да действат в най-добрия интерес на твоята организация. Така че, трябва да приложиш добър контрол, за да помогнеш на хората да се ориентират далеч от нежеланите действия и близо към желаните.

И тъй като управлението включва насочване на работата на другите, затова основна част от контрола е да се гарантира, че другите хора правят това, което трябва да се направи.

Ето защо създаваме за първи път в България работилница за

ПОЗИТИВЕН КОНТРОЛ

 

За кого е подходяща тази работилница?

Тя е от съществено значение за всеки на ръководна или надзорна длъжност, където компетентността се измерва с резултатите от звеното или отдела под негово ръководство и е преминал работилницата за ефективна комуникация.

 

Какъв е крайният резултат от работилницата?

Работилницата ще създаде и повиши:

– желанието и способността да контролираш и да се справяш с другите хора по лек начин, без да се изнервяш;

– готовността и способността да конфронтираш други хора, като същевременно им даваш команди по лек начин, без да ставаш нервен;

– способността да поддържаш високо ниво на добър контрол във всяка ситуация.

 

Как ще постигнеш тези резултати?

В рамките на три дни ще тренираш и упражняваш следните неща:

 1. Как да бъдеш в настоящия момент (тук и сега)

 2. Каква е анатомията на контрола 

 3. Тренировка за контрол ниво 1

– ще упражняваш как да контролираш тялото на друг човек, без словесна комуникация

– ще упражняваш как да управляваш тялото на друг човек като му даваш команди

 1. Тренировка за контрол ниво 2

– ще упражняваш как да не бъдеш спиран от друг човек, когато даваш команда, и да получиш изпълнението на командата, без да губиш контрол при никакви обстоятелства.

 1. Тренировка за контрол ниво 3

– ще упражняваш как да дадеш команда по начин, по който твоето намерение да доставя командата, а не думите ти, и как да постигнеш озпълнение на командата

 1. Тренировка за контрол ниво 4

– ще тренираш как да дадеш команда и да постигнеш изпълнение, без да реагираш, независимо колко тежки или стресиращи са обстоятелствата около теб

Перфектният контрол, което означава пълна увереност, че действителното изпълнение ще протече по план, е постижим, въпреки че е възможно настъпване на непредвидени събития. 

 

Кога и къде се провежда работилницата?

Тази уникална раборилница ще се проведе на 20-ти, 21-ви и 22-ри януари (петък, събота и неделя), от 10 до 17 часа в хотел Метрополитън, в София.

 

Кой е треньорът?

Марк Де Турк, който е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 1000 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

 

Колко ще ми струва да се включа?

Твоята инвестиция е времето ти за трите дни, и цената от 1595 лева без ДДС.

Цената включва кафе, напитки и леко хапване, обяд за всеки от дните и, разбира се, материали.

 

Мога ли да получа отстъпка?

Разбира се. Ако се запишеш до 10 дни преди събитието, можеш да получиш 10% отстъпка.

И тъй като всички тренировки се правят по двойки, ако доведете партньор, с когото да го направите, получавате 35% отстъпка за него/нея.

 

Искам да присъствам. Какво трябва да направя?

Много е просто – просто попълни формуляра по-долу.

 

Да бъдеш или да не бъдеш мениджър не е въпросът.

 

ВЪПРОСЪТ Е МОЖЕШ ЛИ ДА КОНТРОЛИРАШ, ЗА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ЗАДАЧАТА!

 

УПРАЖНИ УМЕНИЕТО ДА ПОСТИГНЕШ ИЗПЪЛНЕНИЕ!

 

ЗАПИШИ СЕ СЕГА!

 

 1. задължително поле
 2. въведете валиден имейл
 3. задължително поле
 4. задължително поле
 5. задължително поле
 6. задължително поле
 7. задължително поле
 8. задължително поле
 9. задължително поле
 10. задължително поле
 11. задължително поле
 

 

© 2021 Бизнес тренинги и обучения от IDEAs България – Консултиране, тренинги, обучения по мениджмънт, ефективна организация и стратегически продажби.
*Уважаеми дами и господа моля имайте предвид, че при подаване на регистрационната форма за участие в семинарите, организирани от ИДЕАс България, ние разчитаме на Вашата коректност. Отказ от участие се приема до 10 дни преди обучението, в противен случай се заплаща 30% от таксата за семинара като логистични разходи.
**Уведомяваме Ви, че при подаване на регистрационната форма системата автоматично Ви регистрира за получаване на нашия бюлетин.
*** Повече информация за това как съхраняваме и обработваме Вашите лични данни можете да видите тук: http://freeboss.bg/gdpr/

Детайли

Начало:
20 януари 2023 @ 10:00 am
Край:
22 януари 2023 @ 5:00 pm
Категория за Събитие:

Място

hotel Metropolitan
Цариградско шосе 64
София, България
+ Google Map