Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

Онлайн уебинар „Ефективен подбор“

20 юни 2023 @ 4:00 pm - 5:30 pm

Разкриване на истинското лице на кандидатите

Дали сте изпитвали предизвикателството да подберете най-добрия кандидат за вашата компания, като разчитате само на информацията, която те ви предоставят? Дали се чудите как да видите през маската на кандидатите и да разкриете техния истински потенциал? Ако отговорът е „да“, то този уебинар е точно за вас!

Проблемите с липсата на кадри засягат почти всеки бизнес. За това създадохме този онлайн уебинар, който да ти помогне да разбереш:

 1. Техники за задаване на правилните въпроси: Ще ви разкрием тайните на ефективното задаване на въпроси, които ще ви помогнат да получите релевантна информация от кандидатите и да се докоснете до техния истински потенциал.

 2. Психологически аспекти на интервюирането: Ще разгледаме важните фактори, които трябва да вземете предвид при интервюирането на кандидатите, за да преодолеете предубежденията и да разкриете техния истински храктер.

 3. Анализ на невербалната комуникация: Ще ви предоставим техники за разчитане на невербалната комуникация на кандидатите, което ще ви помогне да разберете техните истински мисли и емоции.

 4. Практически съвети за филтриране на информацията

Кога: 20.06.2023 (вторник) 16:00 – 17:30

Къде: очакваме те в zoom

Цена: 70лв* 

За повече информация и записване: 0879 532 630

*Достъпът до уебинара е безплатен за членовете на BEM (Списание Български Предприемач)

ЗАПИШИ СЕ

Проблеми_в_работатаЛектор: Марк Де Турк с превод Невена Топалова

Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 1000 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

                                                                            ⭐⭐⭐⭐⭐

Получих точните решения, които търсех относно подбора и наемането. Благодаря! – Тодор Бекярски, собсвтеник на Бимекс.

Бих казала на моите колеги HR-и, че могат да научат много добри приложими практики от това обучение. Препоръчвам го – Димитринка Такева, HR мениджър на Goodmills Bulgaria.

 

ЗАПИШИ СЕ И СПРИ ДА ГУБИШ ВРЕМЕ С НЕПОДХОДЯЩИТЕ КАНДИДАТИ

 • метод за разрешаване на проблеми

  Онлайн Уебинар

  лв.50.00

  Разходите за доставка не са включени

Детайли

Дата:
20 юни 2023
Час:
4:00 pm - 5:30 pm
Категория за Събитие: