Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

Как Да Организираш Перфектно Фирмата си (3 Дневен Курс)

26 февруари 2021 @ 10:00 am - 28 февруари 2021 @ 6:00 pm

Дай ми 3 дни и аз ще ти помогна да внедриш успешен бизнес организационен модел и стратегически план

Ясната организация води до ефективност и продуктивност. Липсата на добра организация води до неразбория и губене на време.

Подредбата носи приход, хаосът води до минуси, това е известно на всички.

По-малко известно е как да организираш отделите, екипите, продуктите, така че да бъдат максимално ефективни. И, ако трябва да сме честни, редовно виждаме във фирмите, с които работим, не истински екип, а по-скоро група индивиди, които работят от едно и също място. И е лесно да се види как от там тръгват до болка познатите на всички проблеми – липса на комуникация между хората или конфликти, непрекъснатата нужда на шефа да проверява до къде е стигнало изпълнението на задачи или поръчки, липсата на свободно време и така нататък, и така нататък.

Още по-малко известно е как да планираш краткосрочно и дългосрочно, така че да не изпуснеш момента, когато статистиките тръгнат в нежелана посока.  Знаеш ли какво да направиш, какви задачи да разпоредиш, ако резултатите на фирмата са:

 • несъществуващи, защото сега стартираш;

 • стремглаво надолу; 📉

 • леко понижени;

 • почти без промяна;

 • във възход; 📈

 • супер нагоре

Тези задачи не са лесни за изпълнение, когато не знаеш откъде да започнеш и каква е правилната последователност на организиране и планиране. Но те са основното и най-важно задължение, което тегне над главите на собствениците, изпълнителните директори и управителите на фирмите.

Много често в практиката ни виждаме как, заради липса на организация и планиране, повечето от тях не успяват да отделят почти никакво време на семейството си, защото са погълнати от различните „пожари“, които трябва да гасят. Защото в България дефиницията на думата „мениджър“ е станала „човекът, при когото отивам, когато имам проблем, който ще намери решение“. 

Би било престъпление да имаме успешен модел, с който може да се организира всяка дейност, и да не ти го предоставим. Затова този курс е за теб и „твоята дясна ръка“.

⚠️Този тридневен курс е напълно практичен⚠️

 

Ето какво ще се случи на него:

 • Ще изградим организация на фирмата ви и дейностите в нея, така че да следват точно определен ред, за да се получи „поток“ от движение и енергия.

 • Ще определим всяка функция и отдел на организацията, които са нужни, за да се постигне максимален резултат с минимално усилие.

 • Ще определим крайния резултат от всяка дейност, която предварително сме подредили, използвайки успешния бизнес модел. (Кой – Как – Какво)

 • Ще определим статистиките, които обезателно трябва да следите, за да знаете накъде вървят нещата.

 • Ще направим стратегическо планиране спрямо резултатите.

 • Ще получите 6 готови формули, които трябва да следвате, за да планирате задачите си и тези на вашия екип.

 • Ще дефинираме идеалната сцена, към която се стремите и ще определим как да стигнете от реалната до идеалната сцена.

Какво ще получиш:

 1. Подредена организация, следваща точен поток;

 2. Увереност в измерването и следенето на резултатите от дейностите във фирмата;

 3. Увереност в изготвянето на план за действие във всеки един момент;

 4. Готови формули за планиране на седмицата ви и за планиране на работата на екипа

 5. Спестено време (водещо до повече свободно време).

 6. Край на главоблъсканицата.

 

Кога: 26, 27, 28-ми февруари (петък, събота и неделя)

Може да се включите в обучението или присъствено (гр.София, хотел Метрополитън) или дистанционно (онлайн, излъчваме на живо).

 

Обучител: Марк де Турк*

Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 1000 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

*с цел двоен ефект обучението ще се проведе на английски език с осигурен превод на български

 

 

Цена за присъствено участие: 1250лв. без ДДС за един участник  (цената включва курса, две кафе паузи, обяд и възможност за нетуъркинг)

Цена за онлайн участие: 1100лв. без ДДС за един участник (цената включва материали, видео запис от обучението)

➡ Отстъпка от цената:

15% за ранно записване до 7 дни преди датата на провеждане (1062лв. без ДДС за присъствено, 935 лв за дистанционно участие)

10% за втори и всеки следващ участник от една и съща фирма.

За повече информация и записване: 02/9623984

 

 

Запишете се за курса сега!

Вземете най-добрия организационен модел и формули за стратегическо планиране!

 1. задължително поле
 2. задължително поле
 3. задължително поле
 4. задължително поле
 5. задължително поле
 6. задължително поле
 7. задължително поле
 8. задължително поле
 9. задължително поле
 10. задължително поле
 11. задължително поле
 

© 2021 Бизнес тренинги и обучения от IDEAs България – Консултиране, тренинги, обучения по мениджмънт, ефективна организация и стратегически продажби.
*Уважаеми дами и господа моля имайте предвид, че при подаване на регистрационната форма за участие в семинарите, организирани от ИДЕАс България, ние разчитаме на Вашата коректност. Отказ от участие се приема до 10 дни преди обучението, в противен случай се заплаща 30% от таксата за семинара като логистични разходи.
**Уведомяваме Ви, че при подаване на регистрационната форма системата автоматично Ви регистрира за получаване на нашия бюлетин.
*** Повече информация за това как съхраняваме и обработваме Вашите лични данни можете да видите тук: http://freeboss.bg/gdpr/

Детайли

Начало:
26 февруари 2021 @ 10:00 am
Край:
28 февруари 2021 @ 6:00 pm
Категория за Събитие: