Как да приведем в действие закона за привличането

25 февруари 2017   •   няма коментари   

Как да приведем в действие закона за привличането?

Ако си мислите, че чрез фокусниране върху негативните неща в живота ви(и под негативни имам предвид неща, които не искате в живота си или неща, от които се страхувате да се случат) ще изпреварите събитията и ще постигнете успеха, който търсите, то вие грешите. Напротив, ако се фокусирате върху това, което не желаете, то вие със сигурност ще привлечете точно тези негативни неща.Затова Ви съветвам да насочите фокуса си върху нещата, които искате да ви се случат и да постигнете, върху хубавите и позитивни неща. И точно това ще ни помогне да намираме решенията, които да ни помогнат да постигнем целите си. Ако се фокусираме върху негативното – как ще намериш решенията, ти дори няма да видиш възмовностите. Но ако се фокусираме върху позитивните неща, енергията ще се фокусира върху тях, което значи, че и усилията ти ще са насочени към тях и ти ще ги постигнеш. Така, че е важен фокуса, който ще изберем.

Простотата на това е , че мислитети генерират енергия, която генерира действията в живота. Затова ако имаше внимание насочено върху негативни мисли, те ще генерират негативна енергия, която ще образува негативни действия(или бездействие спрямо успеха, който желаем), които ще поставят във физическата вселена негативни поседствия върху живота ни.

Същото важи и с въпросите, които задаваме сами на себе си, като “ Какво ще стане, ако се проваля?“, по добре е да започнем да мислим „Какво ще стане, ако успея?“. В първия случай насочваме енергията си към „какво да направя, за да не се проваля“ , а във втория е „какво да направя за да успея“.

Ако вложим положителна енергия с положителни мисли, ставаме по-ентусиазирани и по-уверени. Колкото повече правим това, толкова по-уверени ставаме и толкова по-голям положителен ефект създаваме. Ще станем по-щастливи и усетим, че имаме повече контрол върху живота си. И всичко ще стане по-лесно.

от Nevena Topalova

Етикети:, , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.