Български Бизнесмени в Търсене на Синия Океан

21 август 2017   •   няма коментари   
Български Бизнесмени в Търсене на Синия Океан

Днешните бизнесмени в Европа се сблъскват със сурова конкуренция, като че ли плуват в кървав океан, пълен с акули.

Много бизнесмени потвърждават, че се опитват да оцелеят в тази ценова и технологична война.

Стандартните отговори, като по-висока ефективност или инвестиране в нови технологии с надеждата да се намалят цените, или пък за да има технологично конкурентно предимство са неадекватни, тъй като тези отговори са основно реакции на външния пазар, реакциите върху конкуренцията. Повечето компании реагират на конкуренцията с увеличаване на ефективността за намаляване на цените. Но винаги ще има един азиатец, който прави нещата по-евтини. Други инвестират силно в технологиите.

Макар че тези стратегии са от оцеляваща стойност, но по същество те пропускат основната точка: КЛИЕНТЪТ. Какво наистина иска клиентът? Какво оценява той?

18-ти август, петък в София, България на семинара ни „Син Океан“ първо подчертаваме, че когато се намирате в океан, пълен с акули, вие консолидирате, а не се движите. Вие ПОЗИЦИОНИРАТЕ и изчаквате резултата, което означава да промотирате по-ефективно.

Така че семинарът започва, като предлага по-ефективен класически подход. И докато популяризирате позицията си по-добре, ще намерите нов „син океан“.

Намирането на син океан е точна технология, която започва с поглеждането към потенциалния клиент и новите ценостти за него, вместо да реагирането на действията на конкуренцията. Наричаме тази технология СТОЙНОСТНА ИНОВАЦИЯ.

Семинарът предостави въпроси, които карат бизнесмените да мислят „вън от кутията“ чрез прицизна технология.

Участниците са водени от конкретни въпроси и примери спрямо различни иновациия в СТОЙНОСТИТЕ ЗА КЛИЕНТА.

Тези нови стойности се проверяват спрямо различните бъдещи тенденции на Фейт Попкорн, за да предоставят повече уверенетост.

На края на семинара всички участници имаха ясна представа, как да създадът „син океан“ и някои вече могат да започнат да действат по въпроса.

Interested? Ask for more info.

Етикети:, , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.