Човекът, който не искаш в екипа си

25 ноември 2021   •   няма коментари   
Човекът, който не искаш в екипа си

Днес имах среща с точно такъв човек. Човекът, който не искаш в екипа си, но и който не искаш изобщо в живота си. И въпреки че знам и разпознавам този тип хора, тази персона успя да ме накара да се почувствам зле, когато нямаше реална причина за това, дори ми предизвика главоболие. За щастие фактът, че знам и разпознавам тези типажи, ме спаси от дългия негативен ефект и неприятното чувство бързо отмина.

Представи си този човек да създава този ефект всеки ден в екипа ти? Това е катастрофа! Ако е в търговски екип – забрави за добрите, лесни продажби и кажи здравей на вече страхливите си и неуверени търговци. Във всеки екип, ако има такъв човек, отваряте вратите за слухове и задкулисни игри, за хора неспособни и несигурни относно задълженията си и желанието си да ги изпълняват. Защото единствената сила, която имат тези хора е да активизират странни реакции в другите.

Наричаме този типаж хора – анти-социални личности. Но нямаме предвид хора, които не се социализират или хора, които не комуникират или хора, които изглеждат по-затворени в себе си – НЕ.

Това са хора, които открито или прикрито подтискат другите, омаловажават ги и ги карат да се съмняват в способностите си, както и в собствените си решения.

Човек е склонен лесно да слага етикети на другите и да вижда техните „кусури“ по-добре от своите, за това не бързайте със сигурност да заклеймявате някого за антисоциална личност.

За да сте сигурни, дали човекът е такъв, трябва да знаете 12-те точни характеристики на тази персона. И не само това. Защото понякога не е много лесно да се отървеш от антисоциалната личност, има точни начини за това. Иначе рискуваш да навредиш на себе си и екипа повече, отколкото да помогнеш.

За да научиш повече за човека, който не искаш в екипа си виж тук 👇

Последвай ни във Facebook

Етикети:,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.