Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

Онлайн уебинар „Ефективна комуникация и постигане на разбиране“

17 юли 2023 @ 4:00 pm - 5:30 pm

Преодоляване на преградите в комуникацията и справяне с различни гледни точки

Това е онлайн уебинарът, който ще ви помогне да се справите с предизвикателства в комуникацията и да общувате с увереност, дори когато събеседника ви има тотално различна гледна точка. Комуникацията е ключът към по-добър професионален и личен живот и е нормално да се налага да развием уменията си да преговаряме, да се справяме с конфликти и да общуваме с различни хора. 

Какво ще научите на този уебинар:

 • Можеш да бъдеш прав: Разберете как да изразявате своите мнения и гледни точки по убедителен начин, без да нарушавате отношенията с другите. Открийте силата на ефективната комуникация, която ви позволява да бъдете прав, без да налагате своето мнение и без да карате другия да се чувства победен.

 • 6 стъпки в преговорите: Научете се да водите успешни преговори, като прилагате 6 ключови стъпки. От разбирането на интересите на другите до създаването на взаимноизгодни решения, ще придобиете уменията, необходими за постигане на съгласие и разрешаване на конфликти.

 • Как да се справите с трудни хора: Разберете как да се справите със запалени ситуации и трудни личности в комуникацията. Ще научите ефективни стратегии за обратна връзка, управление на конфликти и справяне с високоемоционални ситуации.

 • Общувайте с увереност: Развийте своята увереност в комуникацията, като придобиете практически умения за изразяване и представяне пред публика. Ще научите техники за управление на стреса и подготовка на аргументирани и уверени комуникационни изяви.

 • Начин на преговаряне, чрез който да постигнете взаимно задоволство и успех във всеки диалог;

 • Начин за справяне с трудни за комуникация хора;

 • Развиване на увереност в общуването.

Кога: 17.07.2023 (понеделник) 16:00 – 17:30

Къде: очакваме те в zoom

Цена: 50лв.

За повече информация и записване: 0879 532 630

*Достъпът до уебинара е безплатен за членовете на BEM (Списание Български Предприемач)

ЗАПИШИ СЕ

Проблеми_в_работатаЛектор: Марк Де Турк с превод Невена Топалова

Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 1000 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

 

                                                                            ⭐⭐⭐⭐⭐

Мнения на посетили обученията ни

Марк е чудесен лектор. Технологията и примерите от реалния живот, които дава, правят решенията толкова реални и лесни за разбиране и прилагане. Нуждаем се от много повече хора, които да посещават неговите уебинари, той е бижу. – Маргарет

Отличен семинар. Той направи решенията толкова реални и използваеми. Наистина се чувствам по-уверен. – Диет.

Беше страхотно да получа тази информация и да я приложа. – Ринат Голдиън

Това беше наистина невероятно! Лесно за разбиране и прилагане. Бях залепена за седалката си! Абсолютно го харесах! – Сузет.

ЗАПИШИ СЕ И НАУЧИ КАК ДА СЕ СПРАВЯШ С РАЗЛИЧНИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ

 

 • метод за разрешаване на проблеми

  Онлайн Уебинар

  лв.50.00

  Разходите за доставка не са включени

Детайли

Дата:
17 юли 2023
Час:
4:00 pm - 5:30 pm
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , ,